Yeni Forum Yazılımı Hakkında İlk Detaylar

Sponsorlu Bağlantılar

haqanguven

haqanguven

Üye
Evet araştırmalarımda Jquery ile Windows 8.1 arasındaki bir sorundan olduğunu gördüm ve yazılımdaki jquery sürümünü sorunun giderildiği son sürüme güncelledim, şimdi kontrol eder misiniz ? @haqanguven
Teşekkürler düzeldi. Tek sorun mobilin kasması zamanla oda düzelir inşallah... Bu arada hem c7 hem 701 opera mobile ile kasıyor...

• Beğen
Tepkiler: asigsasi

fatih54102

fatih54102

Üye
Opera için adam edin sistemi. Şu halinde bile adreslere tıklayınca 8 saniye sonra açılıyor.
(Symbian)

• Beğen
Tepkiler: arslanla ve asigsasi
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Böyle bir uyarı ve onay normalde yok, sayfa tam olarak yüklenmeden "Begen" butonuna basarsanız ( ki tarayıcınızdan tam olarak yüklenmedigi görülüyor tarayıcı çubugunda ) yani tüm javascriptler tamamen dolmadan basarsanız bu soruyu sorar, ya sayfanın tamamen dolmasını bekleyin ya da bu onaya basın.
abi symbiandaki büyük sıkıntı bu zaten sayfa yüklenmiyor bir türlü o mavi çubuk dolsa bile hala sayfa yükleniyormuş gibi üst soldaki yuvarlak dönüyor ve ekranın alt orta kısmındaki x duruyor normalde operada sayfa yüklendimi o yuvarlak oluyor sayfayı yenilemek için ama sayfa yüklenene kadar x olarak kalıyor ve çok geç yükleniyor yüklenmeyip dakikalarca döndüğü bile oluyor symbiandaki başlıca sıkıntı bu.

• Beğen
kartal835

kartal835

Üye
Yazılım cok kalıtelı elinize saglık Ve konular karısık degıl bu forumdan memnum oldum :)

• Beğen
Tepkiler: asigsasi
Kayahan14

Kayahan14

Üye
Android de opera da böyle mi acaba

mkyb

mkyb

Üye
Siteye yeni tema gelecek mi ? Çok fazla beyaz kısım var göz alıyor.Beyaz yerine gri gibi hafif koyu bir renk kullanılsa bence daha güzel durur.

cyborg78

cyborg78

Üye
Symbian'da Opera Mini kullanalım arkadaşlar, opera mobil tam iyi bir sisteme oturmamış kastıryo sade
ne yapmalı, geçmişi temizliyoruz arada ki kafası karışmasın tarayıcının .d
çerezleride bi ara öyle silinki, oda zorlamasın giriş yaparken bida yazın elle şifreyi nolcak :oke:

• Beğen
Tepkiler: arslanla
H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
Sayın admin daha önceden açtığımkkonuları bulamadım ; birde almış olduğum beğeniler sıfırlanmış. Bu durum ilerleyen zamanda duzelecekmi acaba ? Bir bilgi verirseniz memnun olurum..
Bu arada sitenin yeni hali güzel olmuş ama reklamlardanmıdır nedir , mobile light sürüme göre ; sayfalar baya bir geç açılmakta . Bilginize...

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Begeniler yarin muhtemelen geri gelecek arkadaslarim

• Beğen
Tepkiler: Buğra, asigsasi ve arslanla

tiikerien

Üye
5800 opera da çok sıkıntılar var. Sayfa yüklenmesi hiç tamamlanmıyor. Sayfa kaydırma işkence olmuş. Arada güvenilmeyen sertifika diyor da pek önemli değil. Mobil versiyonu sadeleştirebiliriz. Eski sürümde 5 sekmeyi rahat açabilirken şimdi tek sekmede hafıza dolu uyarısı alıyorum. Bence testleri sizin de sürdürmeniz gerekiyor.

KcygtYsn

KcygtYsn

Üye
Begeniler yarin muhtemelen geri gelecek arkadaslarim
Beğenilerden önemlisi android ve ios hariç sitenin mobilde çalışmaması sanırım, bu düzelecek mi yoksa bu yazılım böyle mi ? Bu yazılımı kullanan sitelerin mobile girişleri nasıl ? Eleştirmek için söylemiyorum yanlış anlamayın lütfen ben android cihaz kullanıyorum ama çevremde birçok durumu kötü olduğu için telefon alamayan s40, symbian, java telefon kullanan arkadaşlarım var onlara burayı kullanarak bişey indirebileceklerini telefonlarının sıkıcılığı biraz da olsa ortadan kalkacağını, ortamın çok iyi olduğunu, herkesin yardım etmek için büyük uğraşlar verdiğini söylüyorum ama giremiyorlar, yazamıyorlar yazanlarda yavaşlıktan bunalıyorlar, eğer bi hata ettiysem affola...

• Beğen
Archonn

Archonn

Üye
Eskisinden katbekat daha iyi olmuş. Eskisi profesyonelce oluşturulmuş bir tema gibi değil de sanki arkaplan headerlarının rengi rastgele değiştirilmiş gibi duruyordu.
Güzel elinize sağlık.

• Beğen
Tepkiler: FeLonieS ve Buğra
Türe

Türe

Üye
Tapatalkta katilinan sekmesine konular gelmiyor.

Kingmortall

Kingmortall

Üye
değişiklik güzeldir arada bi

kafile1903

kafile1903

Üye
beyler açık konuşmak gerekirse yeni yazılımın mobil versiyonu iğrenç.eski versiyonu daha hızlıydı.anlam veremedim..

Türe

Türe

Üye
Tapatalk alakalı ...
Yeni sürüm(ler)de düzelecektir muhtemelen
Diger forumlarda sorun çıkarmıyor yalnız sadece Maxi'de sorun var. Simdi de konulari göstermiyor hiçbir şekilde.

Üst Alt