Ablacım özür dilerim.:blush: Hoşbuldum ablacım. :utan Sorun değil kardeşim :)
KcygtYsn Üye FeLonieS' Alıntı: Ablacım özür dilerim. Hoşbuldum ablacım. Genişletmek için tıkla ... Sorun değil kardeşim
FeLonieS' Alıntı: Ablacım özür dilerim. Hoşbuldum ablacım. Genişletmek için tıkla ... Sorun değil kardeşim
achambo Üye FeLonieS' Alıntı: Ablacım özür dilerim. Hoşbuldum ablacım. Genişletmek için tıkla ... utangaçlık yapma
FeLonieS' Alıntı: Ablacım özür dilerim. Hoşbuldum ablacım. Genişletmek için tıkla ... utangaçlık yapma
achambo Üye FeLonieS' Alıntı: Çok güzel utanırım. Genişletmek için tıkla ... ayyy yerim senin utanmanı canım benim şeker çocuk
FeLonieS' Alıntı: Çok güzel utanırım. Genişletmek için tıkla ... ayyy yerim senin utanmanı canım benim şeker çocuk
FeLonieS Üye achambo' Alıntı: ayyy yerim senin utanmanı canım benim şeker çocuk Genişletmek için tıkla ...
FeLonieS Üye DilvinEymen' Alıntı: Gözlerim yoruldu Genişletmek için tıkla ... saat 3 oldu abla normaldir.
achambo Üye DilvinEymen' Alıntı: Bi çıkamadın Genişletmek için tıkla ... öyle abla ne yapayım bu sefer çıkıcam
FeLonieS Üye achambo' Alıntı: ha şöyle yola gel az Genişletmek için tıkla ... Gözümle oynama. İnternet hızı.
KcygtYsn Üye achambo' Alıntı: öyle abla ne yapayım bu sefer çıkıcam Genişletmek için tıkla ... Görüşürüz
FeLonieS Üye DilvinEymen' Alıntı: *ıooo* Genişletmek için tıkla ... 6 eylülden bu yana 1.000 mesaj 663 beğeni