fazla merak ıyı degil
achambo Üye Buğra' Alıntı: Oylesine yazdim bu kadar surecegini bilseydim hic sesimi cikarmazdim Genişletmek için tıkla ... az kaldı bulucaz tamam ben de ilk adımı demiyom
Buğra' Alıntı: Oylesine yazdim bu kadar surecegini bilseydim hic sesimi cikarmazdim Genişletmek için tıkla ... az kaldı bulucaz tamam ben de ilk adımı demiyom
achambo Üye Buğra' Alıntı: Ben yatiyorum iyi geceler Burak sen geldin ama ben daha fazla duramayacagim cok yorgunum Genişletmek için tıkla ... iyi geceler (abi)
Buğra' Alıntı: Ben yatiyorum iyi geceler Burak sen geldin ama ben daha fazla duramayacagim cok yorgunum Genişletmek için tıkla ... iyi geceler (abi)
KcygtYsn Üye Buğra' Alıntı: Ben yatiyorum iyi geceler Burak sen geldin ama ben daha fazla duramayacagim cok yorgunum Genişletmek için tıkla ... Hayırlı geceler
Buğra' Alıntı: Ben yatiyorum iyi geceler Burak sen geldin ama ben daha fazla duramayacagim cok yorgunum Genişletmek için tıkla ... Hayırlı geceler
Joker Emekli Yönetici Buğra' Alıntı: Ben yatiyorum iyi geceler Burak sen geldin ama ben daha fazla duramayacagim cok yorgunum Genişletmek için tıkla ... İyi geceler tertip Allah rahatlık versin.
Buğra' Alıntı: Ben yatiyorum iyi geceler Burak sen geldin ama ben daha fazla duramayacagim cok yorgunum Genişletmek için tıkla ... İyi geceler tertip Allah rahatlık versin.
Joker Emekli Yönetici achambo' Alıntı: vaay yavru nasılsın Genişletmek için tıkla ... İyilik gardaşlık sen
achambo Üye burak Buğra'nın yaşı kaç @Joker Joker' Alıntı: İyilik gardaşlık sen Genişletmek için tıkla ... çok şükür dur yazmadan olmıcak 'seni gördüm daha iyi oldum'
burak Buğra'nın yaşı kaç @Joker Joker' Alıntı: İyilik gardaşlık sen Genişletmek için tıkla ... çok şükür dur yazmadan olmıcak 'seni gördüm daha iyi oldum'
Joker Emekli Yönetici achambo' Alıntı: burak Buğra'nın yaşı kaç @Joker Genişletmek için tıkla ... Söylemem