Git yat hadi. Vücudun dinlenmek istiyor... Kelimeler azaldı :)
KcygtYsn Üye Dede' Alıntı: Git yat hadi. Vücudun dinlenmek istiyor... Genişletmek için tıkla ... Kelimeler azaldı
_YldZEneS_ Üye selamün aleyküm hayırlı geceler achambo' Alıntı: selamun aleyküm Genişletmek için tıkla ... aleyküm selam höşgeldin
selamün aleyküm hayırlı geceler achambo' Alıntı: selamun aleyküm Genişletmek için tıkla ... aleyküm selam höşgeldin
Uhops Üye ANIL' Alıntı: Aleykümselam iyi geceler. Genişletmek için tıkla ... Saol sanada iyi geceler. achambo' Alıntı: selamun aleyküm Genişletmek için tıkla ... Saol iyi geceler.
ANIL' Alıntı: Aleykümselam iyi geceler. Genişletmek için tıkla ... Saol sanada iyi geceler. achambo' Alıntı: selamun aleyküm Genişletmek için tıkla ... Saol iyi geceler.
_YldZEneS_ Üye achambo' Alıntı: mobiller hiç giremiyo mu Genişletmek için tıkla ... ben giremiyorum bir sayfaya 800 kb yükleniyor tel donuyor
achambo' Alıntı: mobiller hiç giremiyo mu Genişletmek için tıkla ... ben giremiyorum bir sayfaya 800 kb yükleniyor tel donuyor
Uhops Üye _YldzEnes_' Alıntı: ben giremiyorum bir sayfaya 800 kb yükleniyor tel donuyor Genişletmek için tıkla ... İnternet paketim olsada bende denesem mobil siteyi. Ya bu 30 saniyeolayı iyice kötü olmaya başladı
_YldzEnes_' Alıntı: ben giremiyorum bir sayfaya 800 kb yükleniyor tel donuyor Genişletmek için tıkla ... İnternet paketim olsada bende denesem mobil siteyi. Ya bu 30 saniyeolayı iyice kötü olmaya başladı
_YldZEneS_ Üye Anti-Okul' Alıntı: İnternet paketim olsada bende denesem mobil siteyi. Ya bu 30 saniyeolayı iyice kötü olmaya başladı Genişletmek için tıkla ... internet paketini birak wifi ile ana sayfa tel donmaz ise 35 sn de yükleniyor
Anti-Okul' Alıntı: İnternet paketim olsada bende denesem mobil siteyi. Ya bu 30 saniyeolayı iyice kötü olmaya başladı Genişletmek için tıkla ... internet paketini birak wifi ile ana sayfa tel donmaz ise 35 sn de yükleniyor
Uhops Üye _YldzEnes_' Alıntı: internet paketini birak wifi ile ana sayfa tel donmaz ise 35 sn de yükleniyor Genişletmek için tıkla ... Wi-fi yok ki Zaten 128mb ram var hiç kkaldırmaz heralde.
_YldzEnes_' Alıntı: internet paketini birak wifi ile ana sayfa tel donmaz ise 35 sn de yükleniyor Genişletmek için tıkla ... Wi-fi yok ki Zaten 128mb ram var hiç kkaldırmaz heralde.
_YldZEneS_ Üye Anti-Okul' Alıntı: Wi-fi yok ki Zaten 128mb ram var hiç kkaldırmaz heralde. Genişletmek için tıkla ... tel?
Anti-Okul' Alıntı: Wi-fi yok ki Zaten 128mb ram var hiç kkaldırmaz heralde. Genişletmek için tıkla ... tel?
Uhops Üye _YldzEnes_' Alıntı: symbian nedir Genişletmek için tıkla ... symbian değil benim ki s40 diye garip bişey.
_YldzEnes_' Alıntı: symbian nedir Genişletmek için tıkla ... symbian değil benim ki s40 diye garip bişey.
_YldZEneS_ Üye Anti-Okul' Alıntı: Okulların açılmasına 500 küsür dakika kaldı. Böyle yazınca daha çok görünüyor Genişletmek için tıkla ... dakikja yazınca daha kötü görünüyor
Anti-Okul' Alıntı: Okulların açılmasına 500 küsür dakika kaldı. Böyle yazınca daha çok görünüyor Genişletmek için tıkla ... dakikja yazınca daha kötü görünüyor