ROM [ 4.2.2] Touchwi5v8 EditionMhr) + Performance + Uzun Batarya süresi

Sponsorlu Bağlantılar

albay85

Üye
Merhaba seclauncher kurulum hatası veriyor bu konuda yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler

sahin02

sahin02

Üye
    Konu Sahibi
Merhaba seclauncher kurulum hatası veriyor bu konuda yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler
Hocam nasıl bir hata kurmuyor mu yoksa kuruluyorda acmadami hatta var?

ali.clay

ali.clay

Üye
Kardeş temple run ve real.racing oynarken mesaj gelmiyor.neden olabilir

sahin02

sahin02

Üye
    Konu Sahibi

albay85

Üye
Dosyayı "sahin02, post: 6489484, member: 1455858"]Hocam nasıl bir hata kurmuyor mu yoksa kuruluyorda acmadami hatta var?[/quote]
Dosyayı System / apps klasörü içine kopyaladım. Sonra kurmaya çalıştım ancak olmadı

ali.clay

ali.clay

Üye
Hocam bilemiyorum bnde geliyor normalde gelmesi gerek msjlar siz ekstra birsey yaptınız mı ayar uygulama vs?
Birtek senin paylaştığn bi script vardı onu yaptım v3 filan bişeyler yazıyodu. Onu yaptm başka bişey yok. Telefon mesajı görmüyo gibi aynı. Oyunu kapatncada gelmiyo. Kayboluyo mesaj.

Sanırım ramdan çok yiyen oyunlarda yapıyo bunu. Drag racing 4×4 tede aynı sorun var.

tarık_07

Üye
Hocam o zaman sıkıntı olmaması gerek bide çıkmadan önce Task Manager uygulayıp öyle boşta bırakın. Sanirim arka planda çalışan uygulama olmalı? Bnde 3G açıkken bile hiç yemedi :)
Task manajer kullanmıyorum, hangi proğramı hangi ayarlarla önerirsiniz?

DDPROG

Üye
Bi farklılığı olduğunu zannetmiyorum.
O zaman bu romların ne faydası var bize ? aynı kerneli vb. stock roma yükleyip gereksiz uygulamalarıda silersek aynı şey olmazmı?

tarık_07

Üye
O zaman bu romların ne faydası var bize ? aynı kerneli vb. stock roma yükleyip gereksiz uygulamalarıda silersek aynı şey olmazmı?
Dokunma hassasiyetini sormuş, bende dokunma hassasiyeti bakımından bi farklılığı olmayacağını söyledim.Tabi stock ile custom romların farkı vardır.

tekiner57

Üye
söylenen bütün uygulamaları yapmama rağmen dün akşam saat 23.30 civarı şarj ettim bugün saat 14.11 itibariyle şarj %14 yeniden şarja taktım

ali.clay

ali.clay

Üye
söylenen bütün uygulamaları yapmama rağmen dün akşam saat 23.30 civarı şarj ettim bugün saat 14.11 itibariyle şarj %14 yeniden şarja taktım
Şarjın 16 saat filan gidiyor. Bence gayet normal. daha fazla şarj süresi istiyorsan parlaklığı daha düşük kullanmayı deneyebilrsin.

sahin02

sahin02

Üye
    Konu Sahibi

Android telf çoğu zaten batarya iki ya da üç gün gitmiyor elimden geldnce kismaya çalıştım konuda ekran görüntüleri ile de mevcutt bence sizin yine normal 6 saat sürenler var , illaki batarya da bosalacaltr sürekli aynı kalmaz pil istatistiklerine bakarsanız nerde ne kadar gittiğini görüp müdahale edebilirsin en çok genelde ekranda gider minimum ekran ayarlayın bunun başka da elden birsey gelmez elimizden gelen bu.

osman.27

osman.27

Üye
yükledim sorunsuz çalışıyor emeginize saglık.....

• Beğen
Tepkiler: sahin02
bayfeat

bayfeat

Üye
Öncelikle S.a arkadaşlar,rom gayet başarılı hata oranı 1 günlük deneyimimce sıfır ufak hatalar var ama onlar hata larak gözükmüyor çünkü bir zararı yok.sistem yeniden başladıgında birtek şu hatayı alıyorum bilmem sistem dosyasını yanıt vermiyor diyor felan birde google play storeden dosya indirirken sunucu hatası alıyorum onuda veri temizle diyerek hallediyorum. ve bunlar haricinde hata yok herşeyi çok güzel stabil birşekilde çalışıyor pil durumu çok iyi bana göre 17 saat gidebiliyor benim sürekli wife açık trafiktede 3g den internet kullanıyorum artık siz düşünün... performans görünün pil ve stabilite olarak başarılı kendimce... teşekkürler emegi gecen herkeze başarılarının devamını dilerim iyi günler...

• Beğen
Tepkiler: sahin02
sahin02

sahin02

Üye
    Konu Sahibi
Öncelikle S.a arkadaşlar,rom gayet başarılı hata oranı 1 günlük deneyimimce sıfır ufak hatalar var ama onlar hata larak gözükmüyor çünkü bir zararı yok.sistem yeniden başladıgında birtek şu hatayı alıyorum bilmem sistem dosyasını yanıt vermiyor diyor felan birde google play storeden dosya indirirken sunucu hatası alıyorum onuda veri temizle diyerek hallediyorum. ve bunlar haricinde hata yok herşeyi çok güzel stabil birşekilde çalışıyor pil durumu çok iyi bana göre 17 saat gidebiliyor benim sürekli wife açık trafiktede 3g den internet kullanıyorum artık siz düşünün... performans görünün pil ve stabilite olarak başarılı kendimce... teşekkürler emegi gecen herkeze başarılarının devamını dilerim iyi günler...
Sagolun Gule gule kullanin ;)

Ali58_58

Ali58_58

Üye
hocam şu greenify deinlen bir uygulama var onuda bir araştırın derimbirde alpha 8 mi taban aldın yoksa adc temaın romumu ?

murcix

Üye
selam, emeğine sağlık arkadaş. romu yükledim 2 gündür kullanıyorum. hızı ve stabilitesi gayet iyi. kullandığın tema da hoş. yüklü olan bir kamera ve senin önerdiğin kamerada randıman alamadım. foto çekince ekrandaki resim silsende onaylasanda öylece kalıyor. bu nedenle ikisinide kaldırdım cihazın kendi kamerasını kullanıyorum. beni rahatsız eden tek sorun ahizenin sesinin kısık olması. sorunu hoperlöre alıp tekrar ahize alma şeklinde çözüyorum ama yinede karşımdakine bir saniye diyip bununla uğraşmak can sıkıcı. çözümü varmıdır? başka kernel yüklesem sorun ortadan kalkar mı?

erhan0123

Üye
hocam bu room s3 mını ye oluyormu

NovaTR14

NovaTR14

Üye
Hayır hocam olmaz brick edersin telefonu Galaxy W için.

Üst Alt