tarık_07
Üye
Bi farklılığı olduğunu zannetmiyorum.Arkadaşlar bişey sorucam gerçek jellybean deki dokunma hassasiyeti bu tür jelly bean romlarındada varmı?
Bi farklılığı olduğunu zannetmiyorum.Arkadaşlar bişey sorucam gerçek jellybean deki dokunma hassasiyeti bu tür jelly bean romlarındada varmı?
Hocam nasıl bir hata kurmuyor mu yoksa kuruluyorda acmadami hatta var?Merhaba seclauncher kurulum hatası veriyor bu konuda yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler
Hocam bilemiyorum bnde geliyor normalde gelmesi gerek msjlar siz ekstra birsey yaptınız mı ayar uygulama vs?Kardeş temple run ve real.racing oynarken mesaj gelmiyor.neden olabilir
Birtek senin paylaştığn bi script vardı onu yaptım v3 filan bişeyler yazıyodu. Onu yaptm başka bişey yok. Telefon mesajı görmüyo gibi aynı. Oyunu kapatncada gelmiyo. Kayboluyo mesaj.Hocam bilemiyorum bnde geliyor normalde gelmesi gerek msjlar siz ekstra birsey yaptınız mı ayar uygulama vs?
Task manajer kullanmıyorum, hangi proğramı hangi ayarlarla önerirsiniz?Hocam o zaman sıkıntı olmaması gerek bide çıkmadan önce Task Manager uygulayıp öyle boşta bırakın. Sanirim arka planda çalışan uygulama olmalı? Bnde 3G açıkken bile hiç yemedi![]()
O zaman bu romların ne faydası var bize ? aynı kerneli vb. stock roma yükleyip gereksiz uygulamalarıda silersek aynı şey olmazmı?Bi farklılığı olduğunu zannetmiyorum.
Dokunma hassasiyetini sormuş, bende dokunma hassasiyeti bakımından bi farklılığı olmayacağını söyledim.Tabi stock ile custom romların farkı vardır.O zaman bu romların ne faydası var bize ? aynı kerneli vb. stock roma yükleyip gereksiz uygulamalarıda silersek aynı şey olmazmı?
Şarjın 16 saat filan gidiyor. Bence gayet normal. daha fazla şarj süresi istiyorsan parlaklığı daha düşük kullanmayı deneyebilrsin.söylenen bütün uygulamaları yapmama rağmen dün akşam saat 23.30 civarı şarj ettim bugün saat 14.11 itibariyle şarj %14 yeniden şarja taktım
söylenen bütün uygulamaları yapmama rağmen dün akşam saat 23.30 civarı şarj ettim bugün saat 14.11 itibariyle şarj %14 yeniden şarja taktım
Sagolun Gule gule kullaninÖncelikle S.a arkadaşlar,rom gayet başarılı hata oranı 1 günlük deneyimimce sıfır ufak hatalar var ama onlar hata larak gözükmüyor çünkü bir zararı yok.sistem yeniden başladıgında birtek şu hatayı alıyorum bilmem sistem dosyasını yanıt vermiyor diyor felan birde google play storeden dosya indirirken sunucu hatası alıyorum onuda veri temizle diyerek hallediyorum. ve bunlar haricinde hata yok herşeyi çok güzel stabil birşekilde çalışıyor pil durumu çok iyi bana göre 17 saat gidebiliyor benim sürekli wife açık trafiktede 3g den internet kullanıyorum artık siz düşünün... performans görünün pil ve stabilite olarak başarılı kendimce... teşekkürler emegi gecen herkeze başarılarının devamını dilerim iyi günler...