Baston :D yok daha neler :) neden 7 sene :)
KayraBey Üye Büyük oğlum Metin Kayra Ekli dosyalar Eklentileri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
KayraBey Üye DilvinEymen' Alıntı: yok daha neler neden 7 sene Genişletmek için tıkla ... yaş 40 olacak
KcygtYsn Üye Dede' Alıntı: yaş 40 olacak Genişletmek için tıkla ... yolun yarısı daha o yaş ne bastonu Dede' Alıntı: Büyük oğlum Metin Kayra Genişletmek için tıkla ... maşaAllah çok tatlı Son düzenleme: 12 Eyl 2013
Dede' Alıntı: yaş 40 olacak Genişletmek için tıkla ... yolun yarısı daha o yaş ne bastonu Dede' Alıntı: Büyük oğlum Metin Kayra Genişletmek için tıkla ... maşaAllah çok tatlı
KayraBey Üye DilvinEymen' Alıntı: yolun yarısı daha o yaş ne bastonu maşallah çok tatlı Genişletmek için tıkla ... Sağol ablası. Çok merhametlidir çok duygusaldır benim oğlum.
DilvinEymen' Alıntı: yolun yarısı daha o yaş ne bastonu maşallah çok tatlı Genişletmek için tıkla ... Sağol ablası. Çok merhametlidir çok duygusaldır benim oğlum.
KcygtYsn Üye Dede' Alıntı: Sağol ablası. Çok merhametlidir çok duygusaldır benim oğlum. Genişletmek için tıkla ... Allah hayırlı bir evlat olmasını nasip etsin
Dede' Alıntı: Sağol ablası. Çok merhametlidir çok duygusaldır benim oğlum. Genişletmek için tıkla ... Allah hayırlı bir evlat olmasını nasip etsin
KcygtYsn Üye Dede' Alıntı: Bu da küçük canavar Genişletmek için tıkla ... bu büyüğünce çok uyanık olacak gibi maşaAllah
Dede' Alıntı: Bu da küçük canavar Genişletmek için tıkla ... bu büyüğünce çok uyanık olacak gibi maşaAllah
KayraBey Üye DilvinEymen' Alıntı: Allah hayırlı bir evlat olmasını nasip etsin Genişletmek için tıkla ... Amin
KayraBey Üye DilvinEymen' Alıntı: bu büyüğünce çok uyanık olacak gibi maşaAllah Genişletmek için tıkla ... Fena bu fena Sen biraz kendinden bahset...
DilvinEymen' Alıntı: bu büyüğünce çok uyanık olacak gibi maşaAllah Genişletmek için tıkla ... Fena bu fena Sen biraz kendinden bahset...
KcygtYsn Üye Dede' Alıntı: Fena bu fena Sen biraz kendinden bahset... Genişletmek için tıkla ... okuyorum abi bende teknoloji merakımı biliyosun çizim grafikten de hoşlanırım sıradan bi insanım sıradan bi hayatım var ve çok monoton geçiyo
Dede' Alıntı: Fena bu fena Sen biraz kendinden bahset... Genişletmek için tıkla ... okuyorum abi bende teknoloji merakımı biliyosun çizim grafikten de hoşlanırım sıradan bi insanım sıradan bi hayatım var ve çok monoton geçiyo
KayraBey Üye DilvinEymen' Alıntı: okuyorum abi bende teknoloji merakımı biliyosun çizim grafikten de hoşlanırım sıradan bi insanım sıradan bi hayatım var ve çok monoton geçiyo Genişletmek için tıkla ... Monoton geçmemesi için gezip tozmak lazım. Çevre arkadaş vs... tutucu bir ailen var abinden anladığım kadarı ile...
DilvinEymen' Alıntı: okuyorum abi bende teknoloji merakımı biliyosun çizim grafikten de hoşlanırım sıradan bi insanım sıradan bi hayatım var ve çok monoton geçiyo Genişletmek için tıkla ... Monoton geçmemesi için gezip tozmak lazım. Çevre arkadaş vs... tutucu bir ailen var abinden anladığım kadarı ile...
KcygtYsn Üye Dede' Alıntı: Monoton geçmemesi için gezip tozmak lazım. Çevre arkadaş vs... tutucu bir ailen var abinden anladığım kadarı ile... Genişletmek için tıkla ... evet öyle gezmek te zor ancak kitap okurum canım sıkılınca
Dede' Alıntı: Monoton geçmemesi için gezip tozmak lazım. Çevre arkadaş vs... tutucu bir ailen var abinden anladığım kadarı ile... Genişletmek için tıkla ... evet öyle gezmek te zor ancak kitap okurum canım sıkılınca
KayraBey Üye DilvinEymen' Alıntı: evet öyle gezmek te zor ancak kitap okurum canım sıkılınca Genişletmek için tıkla ... Bir an önce okulun bitmesini ve çalışmaya başlamak istediğini düşünmeye başladım
DilvinEymen' Alıntı: evet öyle gezmek te zor ancak kitap okurum canım sıkılınca Genişletmek için tıkla ... Bir an önce okulun bitmesini ve çalışmaya başlamak istediğini düşünmeye başladım
KcygtYsn Üye Dede' Alıntı: Bir an önce okulun bitmesini ve çalışmaya başlamak istediğini düşünmeye başladım Genişletmek için tıkla ... aynen öyle bide japon larım derya&deniz var 5 dk ya gelirim
Dede' Alıntı: Bir an önce okulun bitmesini ve çalışmaya başlamak istediğini düşünmeye başladım Genişletmek için tıkla ... aynen öyle bide japon larım derya&deniz var 5 dk ya gelirim
KcygtYsn Üye Dede' Alıntı: Ben buradayım Sivaslı... Genişletmek için tıkla ... Ben Sivaslıyımda sen nerelisin
KayraBey Üye DilvinEymen' Alıntı: Ben Sivaslıyımda sen nerelisin Genişletmek için tıkla ... Diyarbakır