KcygtYsn
Üye
Olurda bu kadar olur oda emekli yöneticiAdımız aynı tamam da bari telefondan yana şansı olsaymış![]()
)Olurda bu kadar olur oda emekli yöneticiAdımız aynı tamam da bari telefondan yana şansı olsaymış![]()
)Yok abi tanıştık hepsi iyiler ilkokullular da yoktu anlamakta güçlük çekmedim![]()
bu gece çok kalabalıktı kimin kime ne dediğini anlayamadım bir türlü 
Benimde zamanımın çoğu okumakla geçtibu gece çok kalabalıktı kimin kime ne dediğini anlayamadım bir türlü
![]()

Şimdi sessiz sakin oh...Benimde zamanımın çoğu okumakla geçti![]()

Hmm anladım forumdakiler mi yoksa aile filan mıŞimdi sessiz sakin oh...
Forumda seri muhabbet edilmiyor. Araya farklı mesajlar giriyor. Gözden kaçan mesaj oluyor falan karışık yani. Bizde whatsappta grup kurduk. Acil işleri oradan hallediyoruz![]()
Forumdan hepsi. Enes Aykut falan yani. Herkesi almıyoruz cımbızla ayırıyoruzHmm anladım forumdakiler mi yoksa aile filan mı

Bende adminler var sade sandımForumdan hepsi. Enes Aykut falan yani. Herkesi almıyoruz cımbızla ayırıyoruz![]()
yönetici olmayanlar giremez
)Moderatör de var canım. Ben emekli oldum beni saymaBende adminler var sade sandımyönetici olmayanlar giremez
)

Olsun mesela gerçek siyasete bakalım adam on yıl olmuş bırakalı hala bakanım diyorlarModeratör de var canım. Ben emekli oldum beni sayma![]()

AboooOlsun mesela gerçek siyasete bakalım adam on yıl olmuş bırakalı hala bakanım diyorlar![]()

Ne güzel genç yaşta dede yaşlılıkta delikanlıyım deAbooo
Tabi beni bilen biliyor ona lafım yok. Ama yeni yada eski yönetici olduğum için benimle konuşulması hoşuma gitmiyor. Bana 3 aydır dede diyorlar. Bende gençlere ayak uydurayım dedim ve sonunda nick Dede oldu![]()
)Yaşlı olmayı seviyorum. Öyle genç görünmek yada hissetmek gibi bir derdim yok. 7 sene sonra doğum günü hediyem bile bellidirNe güzel genç yaşta dede yaşlılıkta delikanlıyım de)

AnlayamadımYaşlı olmayı seviyorum. Öyle genç görünmek yada hissetmek gibi bir derdim yok. 7 sene sonra doğum günü hediyem bile bellidir![]()

Tahmin et bakalımAnlayamadım![]()