KcygtYsn
Üye
aleyküm selam ben seninde adını bilmiyorum yaaselamun aleyküm nasılsınız gençler, kendini genç hissedenler ve kedini yaşlı sayanlar![]()

aleyküm selam ben seninde adını bilmiyorum yaaselamun aleyküm nasılsınız gençler, kendini genç hissedenler ve kedini yaşlı sayanlar![]()

Benim bu forumda takıldığım birkaç yerden birisi burası olunca tanıyorum birçok kişiyi :-)Aykut abi bu gece halkla ilişkiler gibi oldun yada hangi meslek dalı buna uyuyorsa.![]()
Aleyküm selam hoşgeldin hocam, iyiyiz sizi sormalı.selamun aleyküm nasılsınız gençler, kendini genç hissedenler ve kedini yaşlı sayanlar![]()

Bunun gibi 15 tane daha var masaüste.Yok abi kusura bakma![]()

Türlü dedinKahretsin dostum vurdun beni ah![]()

Yanlış anlamao ne demek ?

yeni üyesin heralde tanışma felan onu diyorum 

Aleykum selamselamun aleyküm nasılsınız gençler, kendini genç hissedenler ve kedini yaşlı sayanlar![]()
tatata öldun çıqKahretsin dostum vurdun beni ah![]()
Yalnız bu arkadaşla önce ben tanışmak zorundayım :-D katılmıyorsun sohbete zamanla tanırsın zatenIyi olur tanıştırma uzmanı![]()
memnun oldum
iyidir Allaha şükür sen nasılsın kardeşimDilvin naber![]()

Hee türlüTürlü mü? Nefret ederim
Ben Beyonce dinlerim:
:
Sen bizim şeceremizi mi tutuyorsun Dilvinaleyküm selam ben seninde adını bilmiyorum yaa![]()

Sor hadi ben merak ettim.Dilvin benim adim taha sormuztun. Bende sana bise soracam
anladım kardeşimYanlış anlamayeni üyesin heralde tanışma felan onu diyorum
![]()

aleyküm selam ben seninde adını bilmiyorum yaa![]()
senin adını bilmiyorum ben de
Aleyküm selam hoşgeldin hocam, iyiyiz sizi sormalı.![]()

As hoşgeldin

Aleykümselam semihselamun aleyküm nasılsınız gençler, kendini genç hissedenler ve kedini yaşlı sayanlar![]()
HahahSen bizim şeceremizi mi tutuyorsun Dilvin![]()

dede elini getir öpcem