CABBAR
Üye
:-\Rap müzik yüzünden değil dikkat..
tamam haklısın doğru diyorsun 
:-\Rap müzik yüzünden değil dikkat..
tamam haklısın doğru diyorsun 
Aleykümselam hoşgeldiniz hocam, bizde iyiyiz. Allah iyilik versin hepimize.Sa arkadaslar nasilsiniz ? Ben iyim![]()

Toplumsal sorunlara değinen tek müzik türü nerdeyse.Burak gözünü seveyim rap deme şimdi gına geldi gereksizler bölümünde. O yüzden foruma girmez olduk biz
:Aleykümselam. Allah iyiliğini daim etsinSa arkadaslar nasilsiniz ? Ben iyim![]()
yuvarlanıp gidiyoruz iste.Allah iyilik versin.Sa arkadaslar nasilsiniz ? Ben iyim![]()
Hoşgeldin senin adını da bilmiyorum ben

Hoş geldin isim neySa arkadaslar nasilsiniz ? Ben iyim![]()

Sorun su bende bimiyorumHoşgeldin senin adını da bilmiyorum ben![]()

kadirHoşgeldin senin adını da bilmiyorum ben![]()
Yürü dedeHerşeyi yazamadım ki idare edin
Bana rap deme gelirim yanına... burada böyle şeyler konuşmayın arkadaşım gidin gereksizlere orada konu var. Hoplayıp zıplayın ne yapıyorsanız yapın. Nefret ediyorum Türkçe rap denen teneke kazıntısından !!!!
Bıçakları bileyelim o zaman savaş mı istiyorsun kımaaanHerşeyi yazamadım ki idare edin
Bana rap deme gelirim yanına... burada böyle şeyler konuşmayın arkadaşım gidin gereksizlere orada konu var. Hoplayıp zıplayın ne yapıyorsanız yapın. Nefret ediyorum Türkçe rap denen teneke kazıntısından !!!!
Tanıştırayım mı :-):-DHoşgeldin senin adını da bilmiyorum ben![]()
Dedeciğim sakin ol.Herşeyi yazamadım ki idare edin
Hangi müzik türü seversin. Fanatikliğe gitmeden RAP sıkıntı çıkarmaz.Herşeyi yazamadım ki idare edin

Highighig öksürük yazamadımTanıştırayım mı :-):-D

Çok sakat varTanıştırayım mı :-):-D
Eski toprak işte türkü dinler be büyüksün dedeeeeHerşeyi yazamadım ki idare edin
Kımoon la kımoon gel hadi gel biz gazi Osman paşa çocuğuyuz adamı yeriz lülesinden !!!Bıçakları bileyelim o zaman savaş mı istiyorsun kımaaan