CABBAR
Üye
Kadın mi dedin abi kaçırdım orayı Eee anlat anlat :-DBirbirimize iyice yaklaştık... göz göze geldik ve....
Kadın mi dedin abi kaçırdım orayı Eee anlat anlat :-DBirbirimize iyice yaklaştık... göz göze geldik ve....
Seni bi elime geçirirsemOğuzhanla akraba mısınız ? Neden söylemedin ?
Tamam dövmeyin![]()
![]()
Kadın dedi göz dedi yaklastik dediKadın mi dedin abi kaçırdım orayı Eee anlat anlat :-D

Seni bi elime geçirirsem

Neymiş bölüm seninHayırlı geceler çok şanslısın keşke benim bölümden mezun olunca gezmeli bi işim olsa![]()
Memnun oldumSöylemiştim ama konu hızına yetisemiyoz emre bu arada

Başarı ayrıntıda gizlidir :-DAykut abiiiiiiii ince ayrıntılara takılma
![]()
Ama o ayrıntıyı herkes bilmez kiBaşarı ayrıntıda gizlidir :-D

Allah kolaylık versin.@FeLonieS kardesim ben de cok isterim de 1.5 saat sonra 24 saattir ayakta olacagim... he dersen ki ben sabah antalyaya gelirim olayi anlatirim hakime bilirkisiye cozerim sikintini... basim ustune, sabaha kadar sohbet edeyim
@DilvinEymen senin bolum nedir?..

Başarı ayrıntıda gizli değildir başarı ayrıntıyı gizlemektirBaşarı ayrıntıda gizlidir :-D

Yok uzun süre kalmadım ve gece idi. Silifkenin yakınına gittik ama oraya gitmek nasip olmadı. Sevdim oralarıSilifke(ilçesi) 50,000 nufuslu çok daha güzel otogarı var. Mersin otogarında insanlarıda dikkatin çekmiştir.
Kamu yönetimi meslekleri değişelim ben çok iyi savunurum@FeLonieS kardesim ben de cok isterim de 1.5 saat sonra 24 saattir ayakta olacagim... he dersen ki ben sabah antalyaya gelirim olayi anlatirim hakime bilirkisiye cozerim sikintini... basim ustune, sabaha kadar sohbet edeyim
@DilvinEymen senin bolum nedir?..

Bu süperdi abi.Başarı ayrıntıda gizlidir :-D

Durma devam etSonunda karşı karşıya geldik gizemli kadınla...
La bu şeye benzedi. Dizi vardı ekmek teknesi mi ne kahvede birşeyler anlatırdı adam
Neyse...
Kadın bana baktı ben kadına baktım... Bekarım o zamanlar![]()

Çok fazla gereksiz bilgi var. Şimdi liselere gitsen tarih ile ilgili bi soru sorsan %95 bilemezler. Geçmişi olmayanın geleceği olmaz.Neden ki![]()
Yok uzun süre kalmadım ve gece idi. Silifkenin yakınına gittik ama oraya gitmek nasip olmadı. Sevdim oraları