CABBAR
Üye
Eyvallah ablacım :-)Güzeldi![]()
Eyvallah ablacım :-)Güzeldi![]()
Eğitim şart.Okullar açılacak.... bi senede 1000 mesaj anca atarım heralde... Zamanım olmayacak gibii.

Oğuzhanla akraba mısınız ? Neden söylemedin ?:-)tabi efenim. Ben Oğuzlarin kayı boyundanim. Zamanında Afyona göçmüşûz.

Dede yapma gurban olan dur geliyim bekleBirbirimize iyice yaklaştık... göz göze geldik ve....

Tarsusa gittim ben Mersine de uğradım. Otogar konusunda haklısınBen merkezde dğilim ama Mersin güzel değil pek. En basitinden gittiysen mersine otogarınından anlarsın nasıl olduğunu.
Eğitilmiyoz ki.Eğitim şart.![]()
Galiba :-DAykut abi çok dikkat çekiyorsun galiba :P
Sohbete katılmanı çok isteriz sayın adminim.vallahi arkadaslar bir gunde 4 havaalani gezerek kendi rekorumu kirdim
Sabiha, Samsun Çarşamba, Atatürk ve Antalya =D
sohbete kalmak isterdim fakat burada birileri orman yakmis yarin sabah 8de kalkip onunla ugrasacagiz...bakalim orman kanununa gore neler yapabilecegiz
herkese iyi geceler dilerim...

Tüfek derken :-[Ocakğa 5 km yaklaşma tararım seni tüfekle
Bunu ben de bilmiyorum sanırım. Ee daha sonraBu gerçek ve bizzat tarafımdan yaşanmış bir olaydır gençler...
Tepeler bu sefer yok Enes![]()

Hayırlı geceler çok şanslısın keşke benim bölümden mezun olunca gezmeli bi işim olsavallahi arkadaslar bir gunde 4 havaalani gezerek kendi rekorumu kirdim
sohbete kalmak isterdim fakat burada birileri orman yakmis yarin sabah 8de kalkip onunla ugrasacagiz...bakalim orman kanununa gore neler yapabilecegiz

Emre imiş yeni tanıdım bende :-)Aykut sağolsun tanıştırdı ama seni söylemedi senin isim ne![]()
Tüfek derken :-[
Aykut abiiiiiiii ince ayrıntılara takılma 
Ne demek kardeşimEyvallah ablacım :-)

İyi geceler. Kolay gelsin avukat abi :-Dvallahi arkadaslar bir gunde 4 havaalani gezerek kendi rekorumu kirdim
Eyw tanıştığıma memnun oldumEmre imiş yeni tanıdım bende :-)

Silifke(ilçesi) 50,000 nufuslu çok daha güzel otogarı var. Mersin otogarında insanlarıda dikkatin çekmiştir.Tarsusa gittim ben Mersine de uğradım. Otogar konusunda haklısın