CABBAR
Üye
T9 bile bazen cabbiş yazıyor :-\CaBBiŞ![]()
T9 bile bazen cabbiş yazıyor :-\CaBBiŞ![]()
Aranızda olmaktan onur duyarım abi, daha öneceden sohbetinize tanıklık ettim çok neşeli güler yüzlüsünüz.Çekinme gel cihat uzaktan takip etme. Katıl aramıza ki tanıyalım seni :-)

Aleykümselam dostum hoşgeldinBenimde bugün ikindin dikkatimi çektiSelamın Aleyküm herkese.
Benim arkadaşım programladı o T9 uT9 bile bazen cabbiş yazıyor :-\

Dedeciğim ben bile senin profilinde yazıyı görünce google'dan arattım satışa sunuldu mu diye.Ula profil benim size ne oluyor??? Şurada bir dedeniz var hayal kurmasına bile müsade etmiyorsunuz![]()

Ula profil benim size ne oluyor??? Şurada bir dedeniz var hayal kurmasına bile müsade etmiyorsunuz![]()
Alınacak falan yazsaydınUla profil benim size ne oluyor??? Şurada bir dedeniz var hayal kurmasına bile müsade etmiyorsunuz![]()
:..Aleykümselam dostum hoşgeldin
Ben Aykut, fenomen olan Enes, Dede olan Ahmet, cihat var anıl var diğer arkadaşlarla şimdi tanışırız :-)Bende yeniyim ve çoğu kişinin ismini bilmiyorum diye yazmıyorum
Aleykümselam hoşgeldin.Benimde bugün ikindin dikkatimi çektiSelamın Aleyküm herkese.

Alacağız sana o telefonu dedeeee. Note 3 mü lg g 2 mi dede?Ula profil benim size ne oluyor??? Şurada bir dedeniz var hayal kurmasına bile müsade etmiyorsunuz![]()
İsmim geçti.Ben Aykut, fenomen olan Enes, Dede olan Ahmet, cihat var anıl var diğer arkadaşlarla şimdi tanışırız :-)

Teşekkür ederim memnun oldum bol bolBen Aykut, fenomen olan Enes, Dede olan Ahmet, cihat var anıl var diğer arkadaşlarla şimdi tanışırız :-)

Bu ne la böyle köpekliSana yakışır abi.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Bizde bol bol memnun olduk sayılır isim neydi.Teşekkür ederim memnun oldum bol bol![]()

Ocağa aldım seni de yavru kurt :-P gereksizlere bekleniyorsun :-)Aranızda olmaktan onur duyarım abi, daha öneceden sohbetinize tanıklık ettim çok neşeli güler yüzlüsünüz.
İnsanın sohbet etmeye canı çeker mi benim sizinle sohbet etmeye canım çekti.![]()