Allah kolaylık versin bende ders çalışıyorum :) Teşekkürler.Sana da kolay gelsin :)
Joker Emekli Yönetici DilvinEymen' Alıntı: Allah kolaylık versin bende ders çalışıyorum Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler.Sana da kolay gelsin
DilvinEymen' Alıntı: Allah kolaylık versin bende ders çalışıyorum Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler.Sana da kolay gelsin
KcygtYsn Üye Joker' Alıntı: Teşekkürler.Sana da kolay gelsin Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler ben çıkıyorum görüşmek üzre
Joker' Alıntı: Teşekkürler.Sana da kolay gelsin Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler ben çıkıyorum görüşmek üzre
Joker Emekli Yönetici -Akıncı' Alıntı: o zaman ben gidem Genişletmek için tıkla ... Daha karpuz kesecektik
KayraBey Üye Nextman' Alıntı: @Dede gececi ne haber Genişletmek için tıkla ... İyi abi elhamdülillah seni sormalı
Joker Emekli Yönetici DilvinEymen' Alıntı: Teşekkürler ben çıkıyorum görüşmek üzre Genişletmek için tıkla ... Görüşürüz.
Invoke Üye -Akıncı' Alıntı: o zaman ben gidem Genişletmek için tıkla ... Nereye gidiyon -Sağol, Burak. İyiyim, şükür.
-Akıncı' Alıntı: o zaman ben gidem Genişletmek için tıkla ... Nereye gidiyon -Sağol, Burak. İyiyim, şükür.
Joker Emekli Yönetici Dede' Alıntı: İyi abi elhamdülillah seni sormalı Genişletmek için tıkla ... Vayy dedem de buradaymış.Naber dede
Dede' Alıntı: İyi abi elhamdülillah seni sormalı Genişletmek için tıkla ... Vayy dedem de buradaymış.Naber dede
Joker Emekli Yönetici Dede' Alıntı: Selam sana mescidi selam Genişletmek için tıkla ... Kral adamsın vesselam
Invoke Üye Konunun ucunu kaçırdım ya, diğer konulara bakarken, Sait Abi ve Ahmet Abi selam olsun size Görüşürüz Dilvin, iyi günler...
Konunun ucunu kaçırdım ya, diğer konulara bakarken, Sait Abi ve Ahmet Abi selam olsun size Görüşürüz Dilvin, iyi günler...
Akıncı Üye -qarapapaq-' Alıntı: Nereye gidiyon -Sağol, Burak. İyiyim, şükür. Genişletmek için tıkla ... buradayım
-qarapapaq-' Alıntı: Nereye gidiyon -Sağol, Burak. İyiyim, şükür. Genişletmek için tıkla ... buradayım
Joker Emekli Yönetici -Akıncı' Alıntı: ne garbuzu o Genişletmek için tıkla ... Bildiğin karpuz ciğerim
Akıncı Üye Joker' Alıntı: Bildiğin karpuz ciğerim Genişletmek için tıkla ... o zaman yiyelim önce dedeme ikram et
Joker' Alıntı: Bildiğin karpuz ciğerim Genişletmek için tıkla ... o zaman yiyelim önce dedeme ikram et
Akıncı Üye Joker' Alıntı: Afiyet olsun efendim Genişletmek için tıkla ... çekirdeksiz ama yiyelim eline sağlık gurban
Joker' Alıntı: Afiyet olsun efendim Genişletmek için tıkla ... çekirdeksiz ama yiyelim eline sağlık gurban