Akıncı
Üye
heryer de karşıma çıkıyonMerhaba

heryer de karşıma çıkıyonMerhaba

Merhaba logo konusunu kapatan yöneticisiniz demi memnun oldum ben dilvinHerkese hayırlı akşamlar Değerli Gönüldaşlar![]()

akşam sayılırHerkese hayırlı akşamlar Değerli Gönüldaşlar![]()

İlla havamı kararması lazımakşam sayılır![]()

Evet kurallar gereğiMerhaba logo konusunu kapatan yöneticisiniz demi memnun oldum ben dilvin![]()

Aklımda ilk intibanız bu olduİlla havamı kararması lazım
Evet kurallar gereği![]()
bende profil fotosu yaptım forum deyimiyle avatar 
İlla havamı kararması lazım![]()
amir deriz biz kendisine gereksizler bölümü sakinleri olarakAklımda ilk intibanız bu oldubende profil fotosu yaptım forum deyimiyle avatar
![]()

Ben Tapatalktayım iki kişiye cevap nasıl yazılıyor acemiyim biraz kusura bakmayın sürekli soru soruyorumİlla havamı kararması lazım
Evet kurallar gereği![]()

Bi kaç adminle tanıştım hepsi çok canayakın zaten
amir deriz biz kendisine gereksizler bölümü sakinleri olarak![]()

Çoklu alıntı seçeneği ileBen Tapatalktayım iki kişiye cevap nasıl yazılıyor acemiyim biraz kusura bakmayın sürekli soru soruyorum![]()
Çoklu alıntı seçeneği ile
Deneme
amir deriz biz kendisine gereksizler bölümü sakinleri olarak![]()

ben bir kaçıyla aylardır konuşuyorum fakat ata abi çok girmediğinden tanışmak nasip olmadıBi kaç adminle tanıştım hepsi çok canayakın zaten![]()
Çok teşekkür ettimÇoklu alıntı seçeneği ile

başarılıDeneme![]()

Rica ederim keyifli forumlarÇok teşekkür ettim![]()

Tekrar memnun oldum görüşmek üzreRica ederim keyifli forumlar![]()

AleykümselamSelamun aleykum
aleyküm selamSelamun aleykum
Ata bu sabah geldi muhabbet ettik. Hatta Dilvin bile tanıştı Ata ile. Ayıp sana Mücahitben bir kaçıyla aylardır konuşuyorum fakat ata abi çok girmediğinden tanışmak nasip olmadı

bencede beni banlayın süresiz bir şekildeAta bu sabah geldi muhabbet ettik. Hatta Dilvin bile tanıştı Ata ile. Ayıp sana Mücahit![]()