:tşk: Rica ederim
Nextman Emekli Yönetici Konu Sahibi devilmy' Alıntı: Calisiyorda sallama tahmin yapiyor Genişletmek için tıkla ... Karsilastirma yapmadim sonucta digital olcumler -+% 5 degerde yanılgı payı vardir.
devilmy' Alıntı: Calisiyorda sallama tahmin yapiyor Genişletmek için tıkla ... Karsilastirma yapmadim sonucta digital olcumler -+% 5 degerde yanılgı payı vardir.
ciwan__47 Üye tsklerr... ama s health uygulamasinda rahatlik seviyesiydi sanirim orda nem ile sicaklik var zaten..
Nextman Emekli Yönetici Konu Sahibi ciwan__47' Alıntı: tsklerr... ama s health uygulamasinda rahatlik seviyesiydi sanirim orda nem ile sicaklik var zaten.. Genişletmek için tıkla ... Onu ile bu farklı gösterebiliyor bunda internete ihtiyac yok güncelleme için proxy_33' Alıntı: s4 ümüz yok ki deniyak gardaaş Genişletmek için tıkla ... Olanlar olmayanların yerine kullanır merak etme
ciwan__47' Alıntı: tsklerr... ama s health uygulamasinda rahatlik seviyesiydi sanirim orda nem ile sicaklik var zaten.. Genişletmek için tıkla ... Onu ile bu farklı gösterebiliyor bunda internete ihtiyac yok güncelleme için proxy_33' Alıntı: s4 ümüz yok ki deniyak gardaaş Genişletmek için tıkla ... Olanlar olmayanların yerine kullanır merak etme
kraldost Üye Nextman' Alıntı: Olanlar olmayanların yerine kullanır merak etme Genişletmek için tıkla ... bak bu sözü beğendim
Nextman' Alıntı: Olanlar olmayanların yerine kullanır merak etme Genişletmek için tıkla ... bak bu sözü beğendim
Nextman Emekli Yönetici Konu Sahibi AngelSpeed' Alıntı: Teşekkürler Genişletmek için tıkla ... Rica ederim
ciwan__47 Üye proxy_33' Alıntı: s4 ümüz yok ki deniyak gardaaş Genişletmek için tıkla ... sende haklisin
yilmaz1907 Üye Eline sağlık uzun zamandır digiturk için kumanda arıyodum sonunda oldu. Telefon s4 çok güzel çalıştı.
Eline sağlık uzun zamandır digiturk için kumanda arıyodum sonunda oldu. Telefon s4 çok güzel çalıştı.
Nextman Emekli Yönetici Konu Sahibi yilmaz1907' Alıntı: Eline sağlık uzun zamandır digiturk için kumanda arıyodum sonunda oldu. Telefon s4 çok güzel çalıştı. Genişletmek için tıkla ... Rica ederim ama mesajınız yanlış yerde
yilmaz1907' Alıntı: Eline sağlık uzun zamandır digiturk için kumanda arıyodum sonunda oldu. Telefon s4 çok güzel çalıştı. Genişletmek için tıkla ... Rica ederim ama mesajınız yanlış yerde
Nextman Emekli Yönetici Konu Sahibi electro77' Alıntı: Sağol dostum Genişletmek için tıkla ... Rica ederim