Galaxy S3 4.2.2 GÜNCELLEME SORUNU (NAND WRİTE START)

Sponsorlu Bağlantılar

ismuail

ismuail

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy S3 4.2.2 GÜNCELLEME SORUNU (NAND WRİTE START)
Arkadaşlar yaklaşık 1 sene önce 2. el olarak aldığım ve 2 kere sorunsuz şekilde gerek kies gerekse odin ile güncellediğim telefonumu 4.2.2 sürümüne ne yaptıysam yükseltemedim.Daha önceden rootladım ama şuan rootlu değil elefona hard reset attım recover mode ilede reset attım kısacası root yok telefonda.Öncelikle usb kablo "Galaxy S2" kablosu kies ile güncellediğim zaman "İNDİRME MODUNA GEÇİLEMEDİ DAHA SONRA TEKRAR DENEYİNİZ" uyarısı alıyorum.Odin ile güncellediğimde ise "NAND WRİTE START" yazısı çıkıyor,telefondaki bar anında doluyor ve öylece kalıyor.LÜTFEN FOTOĞRAFLARA BAKARAK BİR YARDIMCI OLUN ARTIK USANDIM !

ODİN EKRANI :
TELEFON BİLGİLERİ :
TELEFON EKRANI :

ismuail

ismuail

Üye
    Konu Sahibi
Yardım edecek birisi yokmu ? :(

DustoJniK

DustoJniK

Üye
Bataryayı çıkar 10 dakika bekle ve bilgisayarı yeniden başlatarak dene.

The Shadow

The Shadow

Üye
Yardım edecek birisi yokmu ? :(
Bi kere sorun 'nand write start' yazısında değil o yazma işleminin başladığını gosterir asıl o olmazsa failed olursun. Romu kurmayı odin 1.85 ile dene arada sırada boyle uyumsuzluk sorunları olabiliyor yine kuramazsan firmware de hata olabilir başka bir yerden indir :)

TheMadness

TheMadness

Üye
Bi kere sorun 'nand write start' yazısında değil o yazma işleminin başladığını gosterir asıl o olmazsa failed olursun. Romu kurmayı odin 1.85 ile dene arada sırada boyle uyumsuzluk sorunları olabiliyor yine kuramazsan firmware de hata olabilir başka bir yerden indir :)
Hayır en son sürüm en iyisi ve ben Odin değil Heimdall Suite öneririm odinden daha güvenli. Stock romu flashla bi düzelmezse pit ile 3 dosyalı rom kur

The Shadow

The Shadow

Üye
Hayır en son sürüm en iyisi ve ben Odin değil Heimdall Suite öneririm odinden daha güvenli. Stock romu flashla bi düzelmezse pit ile 3 dosyalı rom kur
heindall suite in ne gibi artıları varki :) soyle ki ben de kullanayım :D eğer 3 parçalı romları varsa s3 ün kursun tabii ki de düzelir ben de ace 2 ye az kurmadım o romlardan :ehe

sakl

Üye
Kablonu bilgisayarının USB3 portuna takıyosan oda sorun yapabilir.bilgisayarında USB2 girişi varsa ona tak..

strk92

Üye
aynı sorun benimde başıma gelmişti tek çözümü 3 parçalı romu kurmak ama kuracağın rom 4.0.4 sürümü olsun ve 4.1.2 ye kadar güncelle ardından odinle 4.2.2 romunu at cihaza sorunun çözülür

Üst Alt