Emrgncy
Üye
Beklemekten başka seçeneğimizde yok zaten, telefonu değiştiremeyeceğime göre...Bir hafta veriyorum ayni olmasada daha hızlı olacaktır![]()
Beklemekten başka seçeneğimizde yok zaten, telefonu değiştiremeyeceğime göre...Bir hafta veriyorum ayni olmasada daha hızlı olacaktır![]()
Tel modeli ney abiBeklemekten başka seçeneğimizde yok zaten, telefonu değiştiremeyeceğime göre...
Eğer android alacaksan General Mobile Discovery al 600 civarı fiyatı gayet memnunum performansındanN97 mini
Evimin bahçe peyzajı yapılacak, ona para ayırmam gerekiyor, çocuğun okul masrafları var şu sıralar, Hanım buzdolabından şikayetçi o dolap derdindeEğer android alacaksan General Mobile Discovery al 600 civarı fiyatı gayet memnunum performansından
, Ben arabanın bakımını yaptırma telaşında ...
Allah kolaylık versinEvimin bahçe peyzajı yapılacak, ona para ayırmam gerekiyor, çocuğun okul masrafları var şu sıralar, Hanım buzdolabından şikayetçi o dolap derdinde, Ben arabanın bakımını yaptırma telaşında ...
Var sen çık bu işin içinden![]()

Eyvallah..Allah kolaylık versin![]()
Tapatalk kullanıyorum eski versiyon o yüzden gelmiyor@Dede yazınca bildirim gelmiyor mu?![]()
Tapatalk kullanıyorum eski versiyon o yüzden gelmiyor

İş yerindeyim dostum. Şimdi çıktım eve gidiyorum. Lg g2 alır mıyım bilmiyorum. Büyük erkek kursa başlıyor. Ona da para gidecek masraf arttı.Sen evde değil misin Abi? Eve gidene kadar 8 olur dedin demin?
G2 alınca en baba tapatalkı yüklersin![]()
İş yerindeyim dostum. Şimdi çıktım eve gidiyorum. Lg g2 alır mıyım bilmiyorum. Büyük erkek kursa başlıyor. Ona da para gidecek masraf arttı.
Neyse abim, ben çıktım. Hayırlı günler dilerim sana.Merhaba pek giremem ama arada yazarımMerhaba