Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

KayraBey

KayraBey

Üye
Ben de memnun oldum...

Niye tanimayayim yahu =s Adini degistirip yonetimden istifa ederek benden saklanabilecegi mi saniyordun yoksa =D
Eyvahlar olsun :D
Yahu Ata seni gördüğüm zaman aklıma ilk gelen ne biliyor musun? Spartacus dizisi :D:D

• Beğen
Tepkiler: Praetor

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Bizim forumda soguk adam bulmak oldukca zordur... Yonetici denenler de forumda eglenmenin otesinde ugras vermeyi secen uyeler sadece... hepimiz uyeyiz =) maxicepin yonetim profilini uye profiline bakarak gayet rahat tahmin edebilirsiniz...

• Beğen
Tepkiler: Dede
KcygtYsn

KcygtYsn

Üye
  • Beğen
Tepkiler: incEmre ve Praetor
Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
sizi tahmin edebiliyorum... teknik olarak ben gececi sayilmiyorum zaten... olsam olsam erkenci olurum :ehe

• Beğen
Tepkiler: Dede ve Invoke
KcygtYsn

KcygtYsn

Üye
Bizim forumda soguk adam bulmak oldukca zordur... Yonetici denenler de forumda eglenmenin otesinde ugras vermeyi secen uyeler sadece... hepimiz uyeyiz =) maxicepin yonetim profilini uye profiline bakarak gayet rahat tahmin edebilirsiniz...
Herşey için teşekkürler :)

• Beğen
Tepkiler: incEmre
KayraBey

KayraBey

Üye
sizi tahmin edebiliyorum... teknik olarak ben gececi sayilmiyorum zaten... olsam olsam erkenci olurum :ehe
Sana da Allah kolaylık versin Ata. Şehir şehir geziyorsun. Yorucu olur. Ben 14 saattir ayaktayım. 8de yatar 2 kalkarım. Gececi adam düzenim bu :D

KcygtYsn

KcygtYsn

Üye
  • Beğen
Tepkiler: incEmre ve Dede
Invoke

Invoke

Üye
Abi 8-2 iyiymiş yine, ben 6da filan yatıp 4de kalkıyom :pro:

KcygtYsn

KcygtYsn

Üye
Sana da Allah kolaylık versin Ata. Şehir şehir geziyorsun. Yorucu olur. Ben 14 saattir ayaktayım. 8de yatar 2 kalkarım. Gececi adam düzenim bu :D
Meslek ney gezmek güzeldir :)

• Beğen
Tepkiler: incEmre ve Dede
Invoke

Invoke

Üye
Ömrümün çoğu uyuyarak geçmiş düşündüm de az önce :ehe

Üst Alt