Invoke
Üye
Hakan Fidan deği miydi rezil mi olduk yine![]()
İskender Büyük

Hakan Fidan deği miydi rezil mi olduk yine![]()

Kusura bakmaİzlemiyorum çok saçma, gereksiz ama hala devam eden dizilerden biri, karakteri biliyorum. Gerizekalı bir insan bana böyle dediğin için sana darılmam gerekir, ama iyi niyetli olduğunu düşünerekten cümlenin sonuna senin yaptığın gibi gülümseyen sarı kafadan koyacağım![]()
Ne o acabaYok artık hem bağlaç değil bu![]()

Doğru netten mi baktın doğru söyleHakan Fidan deği miydi rezil mi olduk yine![]()

Kusura bakma
Ama cidden çok saçma bir karakter değil mi? 
İzlemiyorum çok saçma, gereksiz ama hala devam eden dizilerden biri, karakteri biliyorum. Gerizekalı bir insan bana böyle dediğin için sana darılmam gerekir, ama iyi niyetli olduğunu düşünerekten cümlenin sonuna senin yaptığın gibi gülümseyen sarı kafadan koyacağım![]()

Oyun cu ayrı mı yazılıyorBağlaç tabi ki.
Oyun cu ayrı mı yazılıyor

Hayır bakmadımDoğru netten mi baktın doğru söyle![]()
İstihbaratçı kısmı da şaka karışıktı polis babam ondan demiştim 
Çok yanlış bi örnek oldu bu amaOyun cu ayrı mı yazılıyor

Evet gereksizŞaka yapmıştımAma cidden çok saçma bir karakter değil mi?
![]()
Istihbaratçı da birleşikO görünen kişi, aslında İskender Büyük
Oyuncu birleşik yazılır ne alakası var anlamadım?![]()

ama bu şaka kaka olduŞaka yapmıştımAma cidden çok saçma bir karakter değil mi?
![]()
Neyse sizi anlayamamaya başladım konu saptı yineEvet?
"da" yı ayrı yazmış![]()

Neyse sizi anlayamamaya başladım konu saptı yine![]()

Gecenin bu saatinde dil bilgisi dersi verirsen olacağı buBen seni anladım sanırım, istihbaratçı gibi konuştun sende, demişsin
Enes de demiş ki: bağlaç olan -de ayrı yazılır der şimdi.
Sonra sen oyun cu falan filan derken. İstihbaratçına laf ettim sandın. Halbuki mesele birleşik olan sende kelimesiydi. Ki mesele diyorum ama çok da mühim bir mesele değildi. Evet, konu acaip saptı. Çayı da unuttun taşmıştır o.![]()

Gecenin bu saatinde dil bilgisi dersi verirsen olacağı bu![]()

Yok demledim oturmasını bekliyorum, aynen öyle oldu çözdün olayı dedektifBen seni anladım sanırım, istihbaratçı gibi konuştun sende, demişsin
Enes de demiş ki: bağlaç olan -de ayrı yazılır der şimdi.
Sonra sen oyun cu falan filan derken. İstihbaratçına laf ettim sandın. Halbuki mesele birleşik olan sende kelimesiydi. Ki mesele diyorum ama çok da mühim bir mesele değildi. Evet, konu acaip saptı. Çayı da unuttun taşmıştır o.![]()