Enes
Üye
İşin ucunda para olmasın bak hemen bittiİdeal erkek mesleği... beğendim![]()

İşin ucunda para olmasın bak hemen bittiİdeal erkek mesleği... beğendim![]()

Onu atlamışımİktisat=para=ekonomi=hesap makinesi
+Kpss![]()

iyi ozaman havanları bırakalım birbirini yesinlerFatih Sultan Mehmet o yanındakide Akşemsettin konuşmaları dinle
Ben parayı sevmiyorum yoksa güzel meslek bence para genel olarak bayanların işi ama kocalarının paralarını harcayanlar olduğuna göre erkeklere daha çok lazımİdeal erkek mesleği... beğendim![]()
)bende parayı sevmiyorum para karşılıgında alına bilecek herşeyi seviyorumBen parayı sevmiyorum yoksa güzel meslek bence para genel olarak bayanların işi ama kocalarının paralarını harcayanlar olduğuna göre erkeklere daha çok lazım)
Evcil hayvanları koru ama diğerlerini de öldürme olmaz mı ?iyi ozaman havanları bırakalım birbirini yesinler
fatih okla yayla ormana ava çıkmış akşemsettin ona bişey demiyor ama
ah hunkarım keşke yılan yerine tavşanı vursaydınız avı kaçırmaydınız demesini beklerdim
hem para elden ele dolaşıp mikrop saçıyorBende parayı sevmiyorum. Defalarca terk ettim ama sürekli gelip beni buluyor. Dayanamıyorum![]()
Bende parayı sevmiyorum. Defalarca terk ettim ama sürekli gelip beni buluyor. Dayanamıyorum![]()
o zaman o seni seviyor 
iyim sen nasılsın![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nasılsınız gececiler?![]()
Bakıyorum hayvan severizEvcil hayvanları koru ama diğerlerini de öldürme olmaz mı ?
Iyiyiz sen nasılsın![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nasılsınız gececiler?![]()
iyim sen nasılsın
Iyiyiz sen nasılsın
Sorma ya buna da bi çözüm bulunsa keşke sırf bu yüzden kart kullanmaktan bıktımhem para elden ele dolaşıp mikrop saçıyor
İktisatçılarız bizSiz kimsiniz başgan?![]()

Bende iyiyim çok şükürIyiyiz sen nasılsın
Kredi kartı... ben çok severim. Hiç para kullanmam...Sorma ya buna da bi çözüm bulunsa keşke sırf bh yüzden kart kullanmaktan bıktım