İyilik yuvarlanıp gidiyoruz. Wi-fi'yi yapabildin mi?slm millet nasılsınız

Beyaz Aslan abi yakaplan![]()
2600 km oldu beyaz aslan sunroof'u ses çıkartmaya başladı sinirimi bozuyo son ses müzik açarak kullanıyorum arabayı duymamak için yaanladım abi dedimya farklı bi ortam alışmam lazım![]()

ben pek anlamıyor olabilirim çünkü sizi yeni tanıyorum ortamı da yeni öğreniyorum kusuruma bakmadalga geçti diye beni kastediyorsan. dalga geçmedim ben![]()
şükür iyiyiz hoşgeldinslm millet nasılsınız

İyilik yuvarlanıp gidiyoruz. Wi-fi'yi yapabildin mi?![]()
abi vaktim oldukça burdayım ama gündüz kimse yok bu kötüAlışınca bırakamıyor insan.hele Enes oldu mu muhabbet uzar da uzar![]()

Alışınca bırakamıyor insan.hele Enes oldu mu muhabbet uzar da uzar![]()

Daha iyisi vardıevet hallettim bir kaç gün içinde elime geçer
Netmaster WDS-150 802.11n Kablosuz Ap-Router
satın aldım
Şipariş verrdin mi?evet alışırım inşallah yeni temaya en hızlı ben alıştımbiraz zaman lazım![]()
çünkü üye olduktan hemen sonra değişti 
Keşke konu açsaydın önceevet hallettim bir kaç gün içinde elime geçer
Netmaster WDS-150 802.11n Kablosuz Ap-Router
satın aldım

estağfurullah ne kusuruben pek anlamıyor olabilirim çünkü sizi yeni tanıyorum ortamı da yeni öğreniyorum kusuruma bakma
şükür iyiyiz hoşgeldin![]()
gecikmeli bir hoş geldin de benden olsun 
hoşbuldum tanıştığıma memnun oldumestağfurullah ne kusurugecikmeli bir hoş geldin de benden olsun
![]()

Ben saat 2 den sonra gündüz gelirim beklerimabi vaktim oldukça burdayım ama gündüz kimse yok bu kötü
Gündüzcüler diye biyer olmalı![]()

Neden tertipaynen öyle tertip, lakin Enes'i küstüreceğim istemeden![]()
2 de gidicek misin abi niye ki ?Ben saat 2 den sonra gündüz gelirim beklerim![]()
Küser miyim abi ben sana yaaynen öyle tertip, lakin Enes'i küstüreceğim istemeden![]()