KcygtYsn
Üye
Evvvvett inşallah 2 olur

Evvvvett inşallah 2 olur

Canın pizza çekmiş olabilirUyumam lazım diye anlamışım kafa nerdeyse artık

Evet karışık bi orta boy dominos olsunCanın pizza çekmiş olabilir![]()

Yok onu boşver yeni çıkmış büyük boy Konya usulü mü neEvet karışık bi orta boy dominos olsun![]()

Olur abi teşekkürlerYok onu boşver yeni çıkmış büyük boy Konya usulü mü ne
Ismarlarım istersen![]()

O zaman yemeyelim abi ben yaparımFakat o marka için domuz eti söylentisi var. Bu yüzden uzak duruyorum. Canım çekiyor ama yapacak birşey yok![]()

Tamam o zaman. Malzeme benden yapması sendenO zaman yemeyelim abi ben yaparım![]()
OlurTamam o zaman. Malzeme benden yapması senden![]()
severim uğraşmayı 
Daha önce hiç yapmadın mı yoksa :eek:Olurseverim uğraşmayı
![]()
Yaptım tabi yapmam mı uğraştırıcı diye dedimDaha önce hiç yapmadın mı yoksa :eek:
2 oldu golllll mevlüt 
Bu futbol aşkı nereden geliyor böyle ilginçYaptım tabi yapmam mı uğraştırıcı diye dedim2 oldu golllll mevlüt
![]()

Sivasspor ve milli takım ikiside kırmızı beyazBu futbol aşkı nereden geliyor böyle ilginç![]()
bide avrupada aslan oda abimin takımı 
Ben artık takım tutmuyorum. Milli maçlar ve Avrupa maçları kim olursa olsun izler desteklerimSivasspor ve milli takım ikiside kırmızı beyazbide avrupada aslan oda abimin takımı
![]()
Peki eskidenBen artık takım tutmuyorum. Milli maçlar ve Avrupa maçları kim olursa olsun izler desteklerim
fenerbahçe mi 
Hadi buyur. Kuzum sen beni nereden tanıyorsunPeki eskidenfenerbahçe mi
![]()

Tanımıyorum sadece bi tahmin bu aralar okulda takımını bırakan arkadaşlarımın çoğunluğu fenerbahçeli hepsini Sivassporlu yaptımHadi buyur. Kuzum sen beni nereden tanıyorsun![]()
sende buyur abi
kırmızı
beyaz
Sivas
Türkiye 
Ben bırakalı 20 sene oldu ama. Rıdvan vardı o zamanlarTanımıyorum sadece bi tahmin bu aralar okulda takımını bırakan arkadaşlarımın çoğunluğu fenerbahçeli hepsini Sivassporlu yaptımsende buyur abi
kırmızı
beyaz
Sivas
Türkiye
![]()

Ben 1 yaşındaykenBen bırakalı 20 sene oldu ama. Rıdvan vardı o zamanlar![]()