Titanium backup yüklü uygulamarda ona girip uygulamari tıkla içinde beyaz sefaf ile belli zaten üstüne tıkla çöz de tamamdrtitanium ile Google play nasıl oluyor kardeş bi acıklasana
Birazdan upload edecem hocam siz onu kaldrinkardeş titanium backupu açmıyor nasıl açıcaz google playı çözücem açılmıyor?
Hayır Kaldrmayin sadce yüklü olan Titanium backupu kaldırın KONU GUNCELEDİMromu mu kaldırayım ?
Ayrıca işlemci ayarlarından İNTERACTİVE yaptıktan sonra en alttaki kutucuğu da işaretleyin aynısı row da yapın Aksi halde her açılışta aynı kalmayıp tekrar PERFORMANCE ve NOOP Olacaktır.Hayır Kaldrmayin sadce yüklü olan Titanium backupu kaldırın KONU GUNCELEDİM
GUNCELESTİRME : Google Playi Çözmeye hata alanlar uygulamalarda yüklü olan Titanium backupu kaldirp yerine linkte verdiğim eki indirip kurun ve Google Playi artık sorunsuz CozebilrsinizBuyrun LINK > > >
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Şuanda bnde sıkıntı yok ve bir haftadır kullanmaktayım sizde sanırım eksikler olmuş bnce tekrar yükleyinçok sıkıntılı rom arkadaşlar benim kararımca.
Deepslep olayı nasıl yapılıyor cm9 kullanıyorum.Bende rom yapmaya çalışıyorum, paylaşırmısınız rica etsem.Şuanda bnde sıkıntı yok ve bir haftadır kullanmaktayım sizde sanırım eksikler olmuş bnce tekrar yükleyin![]()
Adreline Engine Cm 4_4 indirin Flashlayin hocam.Deepslep olayı nasıl yapılıyor cm9 kullanıyorum.Bende rom yapmaya çalışıyorum, paylaşırmısınız rica etsem.
Kendi Kendine Çalışıyor yerini ve zamanını biliyorKardeşim öncelikle rom süper olmuş ellerine sağlık. Ufak bir sorum olacak,
Bu deep sleep her zaman kendi kendine mi çalışacak yoksa biz istediğimizde mi ayrıca çalıştığı süre boyunca doğal olarak bildirimler gelmeyecek doğru mudur, yine aynı şekilde yarı uyku da kendi mi çalışıyor bilgilendirirsen
Deep sleep cihaz Bosta iken çalışır ve bildirimleri pasif etmez yani bildirimleri alırsınız boşta iken bile Kendi Kendine Çalışıyor yerini ve zamanını biliyorDeep sleep cihaz Bosta iken çalışır ve bildirimleri pasif etmez yani bildirimleri alırsınız boşta iken bile
![]()
Hayır olmazyani ekranı kapatınca cihaz uykuya otomatik geçiyor. bir de ben hurtsky rev2 yükledim kernel ram artması için bunun bi sakıncası olurmu uyku moduna.
Mount ta birsey yapmayacan backup and Restore bölümüne girip Restore External dan yukleyeceksindostum acil geri dönüş yaparmısın bende Clockworkmod 6.0.1 yüklü ve indirdiğim dostayı mount kısmında sd card i seçtiğimde dosya bulunamadı diyor sorun ne olabilir ?
Cm9 final yüklü, honeyxup 7 son versiyon kullanıyorum kernel.Seedet 2.0 açık.Başka hiçbir twiks yada buildpro yok.Hafiza kartim yok, nirmal tel ana hafizaya attim flasladim telefin dondu kaldi.Bunu nasil flasliyoruz acaba onuda aciklarmisin?Adreline Engine Cm 4_4 indirin Flashlayin hocam.