ROM [ 4.2.2] Touchwi5v8 EditionMhr) + Performance + Uzun Batarya süresi

Sponsorlu Bağlantılar

zopcuk91

Üye
titanium ile Google play nasıl oluyor kardeş bi acıklasana

sahin02

sahin02

Üye
    Konu Sahibi
titanium ile Google play nasıl oluyor kardeş bi acıklasana
Titanium backup yüklü uygulamarda ona girip uygulamari tıkla içinde beyaz sefaf ile belli zaten üstüne tıkla çöz de tamamdr ;)

eren yasin

Üye
titanium backupa girmeye çalışınca maalesef titanium backup durdu. hatası veriyor kendi titanium backumuda kurdum gene aynı.

-Emre

-Emre

Üye
titanium backup dataları backup yardımıyla taşınamaz ki.

eren yasin

Üye
kardeş titanium backupu açmıyor nasıl açıcaz google playı çözücem açılmıyor?

eren yasin

Üye
romu mu kaldırayım ?

sahin02

sahin02

Üye
    Konu Sahibi
romu mu kaldırayım ?
Hayır Kaldrmayin sadce yüklü olan Titanium backupu kaldırın KONU GUNCELEDİM
GUNCELESTİRME : Google Playi Çözmeye hata alanlar uygulamalarda yüklü olan Titanium backupu kaldirp yerine linkte verdiğim eki indirip kurun ve Google Playi artık sorunsuz Cozebilrsiniz ;) Buyrun LINK > > >

sahin02

sahin02

Üye
    Konu Sahibi
Hayır Kaldrmayin sadce yüklü olan Titanium backupu kaldırın KONU GUNCELEDİM
GUNCELESTİRME : Google Playi Çözmeye hata alanlar uygulamalarda yüklü olan Titanium backupu kaldirp yerine linkte verdiğim eki indirip kurun ve Google Playi artık sorunsuz Cozebilrsiniz ;) Buyrun LINK > > >
Ayrıca işlemci ayarlarından İNTERACTİVE yaptıktan sonra en alttaki kutucuğu da işaretleyin aynısı row da yapın Aksi halde her açılışta aynı kalmayıp tekrar PERFORMANCE ve NOOP Olacaktır.

eren yasin

Üye
çok sıkıntılı rom arkadaşlar benim kararımca.

tarık_07

Üye
Şuanda bnde sıkıntı yok ve bir haftadır kullanmaktayım sizde sanırım eksikler olmuş bnce tekrar yükleyin ;)
Deepslep olayı nasıl yapılıyor cm9 kullanıyorum.Bende rom yapmaya çalışıyorum, paylaşırmısınız rica etsem.

sahin02

sahin02

Üye
    Konu Sahibi
basatoguz

basatoguz

Üye
Kardeşim öncelikle rom süper olmuş ellerine sağlık. Ufak bir sorum olacak,
Bu deep sleep her zaman kendi kendine mi çalışacak yoksa biz istediğimizde mi ayrıca çalıştığı süre boyunca doğal olarak bildirimler gelmeyecek doğru mudur, yine aynı şekilde yarı uyku da kendi mi çalışıyor bilgilendirirsen

sahin02

sahin02

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim öncelikle rom süper olmuş ellerine sağlık. Ufak bir sorum olacak,
Bu deep sleep her zaman kendi kendine mi çalışacak yoksa biz istediğimizde mi ayrıca çalıştığı süre boyunca doğal olarak bildirimler gelmeyecek doğru mudur, yine aynı şekilde yarı uyku da kendi mi çalışıyor bilgilendirirsen
Kendi Kendine Çalışıyor yerini ve zamanını biliyor :) Deep sleep cihaz Bosta iken çalışır ve bildirimleri pasif etmez yani bildirimleri alırsınız boşta iken bile ;)

basatoguz

basatoguz

Üye
Kendi Kendine Çalışıyor yerini ve zamanını biliyor :) Deep sleep cihaz Bosta iken çalışır ve bildirimleri pasif etmez yani bildirimleri alırsınız boşta iken bile ;)

yani ekranı kapatınca cihaz uykuya otomatik geçiyor. bir de ben hurtsky rev2 yükledim kernel ram artması için bunun bi sakıncası olurmu uyku moduna.

sahin02

sahin02

Üye
    Konu Sahibi
siepls13

siepls13

Üye
dostum acil geri dönüş yaparmısın bende Clockworkmod 6.0.1 yüklü ve indirdiğim dostayı mount kısmında sd card i seçtiğimde dosya bulunamadı diyor sorun ne olabilir ?

sahin02

sahin02

Üye
    Konu Sahibi
dostum acil geri dönüş yaparmısın bende Clockworkmod 6.0.1 yüklü ve indirdiğim dostayı mount kısmında sd card i seçtiğimde dosya bulunamadı diyor sorun ne olabilir ?
Mount ta birsey yapmayacan backup and Restore bölümüne girip Restore External dan yukleyeceksin

tarık_07

Üye
Adreline Engine Cm 4_4 indirin Flashlayin hocam.
Cm9 final yüklü, honeyxup 7 son versiyon kullanıyorum kernel.Seedet 2.0 açık.Başka hiçbir twiks yada buildpro yok.Hafiza kartim yok, nirmal tel ana hafizaya attim flasladim telefin dondu kaldi.Bunu nasil flasliyoruz acaba onuda aciklarmisin?

Üst Alt