ney27
Üye
s3 ve s4 mini hakkında (kullanıcıların dan ) bilgi !!
s3 veya s4 mini almayı düşünüyorum ama kararsız kaldım yardımcı olursanız sevinirim çünkü hiç s3 veya s4 mini deneme imkanım olmadı ve internette ki bilgilerin bir çoğunun da kullanıcıdan degil de genel özelliklere dayalı olması bir çogunun da yanlış olması
s3 ün büyük ekranı olması beni biraz olumsuz etkilemesine rağmen şu an kendi katakorisindeki (4 çekirdekli gücü
)cihazlara göre ucuz olmasından almayı düşünüyorum
s4 mininin ise tek elle kullanıma müsait olması ve 1,5 gb ram ve çift çekirdekli olması en son android versiyonla gelmesi ve 1,5 gb ram ve çift çekirdek ile samsungun olmasa bile geliştiricilerin uzun vadede yazılımsal olarak destekliyeceklerine olan inancım beni s4 e yöneltiyor
kararsız kaldıgım konular şunlar
1)s3 veya s4 mininin sarjı 1,5 günü dolduruyormu müzik dinleme ,tel.görüşmesi gibi standartlar dahilinde (oyun ve sürekli internetde gezinme haricinde)
2)resimleri ve videoları çekmek için kamera tuşu varmı?
3)s4 de s3 deki gibi şebeke üzerinden görüntülü görüşme imkanı var mı
4)s4 ve s3 de fm radyo varmı
5)s3 en son hangi resmi güncellemeyi kullanıyor veya beklenen bir güncelleme varmı
6)s4 ün 1,5 gb rami ve çift çekirdekli işlemcıisi s3 ün 4 çekirdekli işlemci gücünü aratırm
s3 ün büyük ekranı olması beni biraz olumsuz etkilemesine rağmen şu an kendi katakorisindeki (4 çekirdekli gücü
)cihazlara göre ucuz olmasından almayı düşünüyorums4 mininin ise tek elle kullanıma müsait olması ve 1,5 gb ram ve çift çekirdekli olması en son android versiyonla gelmesi ve 1,5 gb ram ve çift çekirdek ile samsungun olmasa bile geliştiricilerin uzun vadede yazılımsal olarak destekliyeceklerine olan inancım beni s4 e yöneltiyor
kararsız kaldıgım konular şunlar
1)s3 veya s4 mininin sarjı 1,5 günü dolduruyormu müzik dinleme ,tel.görüşmesi gibi standartlar dahilinde (oyun ve sürekli internetde gezinme haricinde)
2)resimleri ve videoları çekmek için kamera tuşu varmı?
3)s4 de s3 deki gibi şebeke üzerinden görüntülü görüşme imkanı var mı
4)s4 ve s3 de fm radyo varmı
5)s3 en son hangi resmi güncellemeyi kullanıyor veya beklenen bir güncelleme varmı
6)s4 ün 1,5 gb rami ve çift çekirdekli işlemcıisi s3 ün 4 çekirdekli işlemci gücünü aratırm
güncelleme ise 4.3 kesin geliyor. 5.0 alacağı söyleniyor. S4 miniyi kabaca inceleme fırsatım oldu. Ekran küçük geldi bana. Hatta imkanın varsa note 2 alman nacizane tavsiyemdir