.caner.
Üye
Sadece alintilarda değil normal yorumlarda da geliyor.Bir kez daha dinle bildirim sesiniD
Sadece alintilarda değil normal yorumlarda da geliyor.Bir kez daha dinle bildirim sesiniD
Telde wi fi war heralde ?kasanın arkasına taktıgımız internet portu var ya
oda modemden geliyor
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
şu kablo ben bundan wifi alıp telefonda sırt üstü yatarak kullanmak istiyorum
nasıl yaparım ne gerekiyor
kasanın arkasına taktıgımız internet portu var ya
oda modemden geliyor
Koblol interneti pc'den kablosuz dağıtmak mı istiyorsun?kasanın arkasına taktıgımız internet portu var ya
oda modemden geliyor
Sabah özel mesaj atarım nasıl yapacağını beynim allak bullak. Hic birsey anlamadımkasanın arkasına taktıgımız internet portu var ya
oda modemden geliyor
Glunk degil kitm glunkal sesi dinle
![]()
kapi tıklamasi 
Bizim tapatalkımız olmayınca espriyi anlayamıyoztm glunkal sesi dinle
![]()

wi fi Alani,,
Laptop mu? Connectify programını dene.hayır onu demiyorum internet portundan wifi almak istiyorum moderm kablosuz değil
kablolu modem, modem den gelen kablodan wifi almak istiyorum
Dogru yerdesinhayır onu demiyorum internet portundan wifi almak istiyorum moderm kablosuz değil

şu kablodan wifi almak istiyorum yafTelde wi fi war heralde ?
Kardes windows 7 mi ?hayır onu demiyorum internet portundan wifi almak istiyorum moderm kablosuz değil
tamaaamşu kablodan wifi almak istiyorum yaf
evet programa gerek yok cihaze gerek var bu kablo takılan bir cihazla wifi alına biliyorPrograma gerek yooooooooooook!!!!!!!!!!!
Ya pc den yapa biliyorsun modem olarak kullanirsin pc yi bilmeyenler dikkat !!evet programa gerek yok cihaze gerek var bu kablo takılan bir cihazla wifi alına biliyor
böyle bir çıhaz hakkında bilginiz var mı ne almam lazım kaça satılır falan filan işte
Wifi Adabtörüevet programa gerek yok cihaze gerek var bu kablo takılan bir cihazla wifi alına biliyor
böyle bir çıhaz hakkında bilginiz var mı ne almam lazım kaça satılır falan filan işte

evet wındovs7 bilgisayrım kapalı iken wifi almak istiyorum bilgisayar açıken telefon ileKardes windows 7 mi ?
tamaaam