htc one mını turkıye fıyatı kaç olur?

Sponsorlu Bağlantılar

theeternal

theeternal

Üye
    Konu Sahibi
htc one mını turkıye fıyatı kaç olur?
abim htc one mini alıcak türkiye fiyatı kaç olur sizce daha cıkmadı

serif55

serif55

Üye
abim htc one mini alıcak türkiye fiyatı kaç olur sizce daha cıkmadı
Söylentilere göre tahmini fiyat 1350 lira civarında olacakmış hocam + veya - si en fazla 100 lira oynayabilir

serif55

serif55

Üye
ANIL

ANIL

Admin
S4 mini ile aralarında çok fazla fark olacağını düşünmüyorum.

serif55

serif55

Üye
S4 mini ile aralarında çok fazla fark olacağını düşünmüyorum.
S4 miniye göre yeni bir cihaz olacağından en kötü 150 lira gibi bir fark mutlaka olacaktır zaten ingiltere çıkış fiyatı tl olarak 1100 lira üstüne o vergisi bu vergisi derken yine gelicek benim dedigime :)

theeternal

theeternal

Üye
    Konu Sahibi
S4 miniye göre yeni bir cihaz olacağından en kötü 150 lira gibi bir fark mutlaka olacaktır zaten ingiltere çıkış fiyatı tl olarak 1100 lira üstüne o vergisi bu vergisi derken yine gelicek benim dedigime :)
mantıklı

serif55

serif55

Üye
ama htc one pahalı s 4den
Htc one ın s4 e göre çabuk değer kaybetmeyecegini herkes biliyordu zaten...Samsung ilk başta ne kitlersem kârdır hesabı öve öve tanıtım yapa yapa kullanilmicak özellikleri insanlara supermis gibi göstererek ilk bikac ay satışını yapıyor sonra hadi yavrum fiyatlar assagi neden ucuzlasin insanlar almaya devam etsin zengini zaten çıktığı gibi aldı orta seviyelisi de fiyat inince alicak bi alt kesim kalio amiral gemisi alamayan samsung sağolsun yılda 50 tane model cikararak orayada el atiyo piyasada samsung telefondan gecilmio. Samsungun bunu tekel haline getirmek için elinden geleni yaptığını gören fanboylar ve ayrıca sadece ismi var diye telefon alan bilinçsiz insanların samsungun bu uyanikligina kandigi için bu düzen böyle devam eder...

• Beğen
Tepkiler: blacktalon
theeternal

theeternal

Üye
    Konu Sahibi
Htc one ın s4 e göre çabuk değer kaybetmeyecegini herkes biliyordu zaten...Samsung ilk başta ne kitlersem kârdır hesabı öve öve tanıtım yapa yapa kullanilmicak özellikleri insanlara supermis gibi göstererek ilk bikac ay satışını yapıyor sonra hadi yavrum fiyatlar assagi neden ucuzlasin insanlar almaya devam etsin zengini zaten çıktığı gibi aldı orta seviyelisi de fiyat inince alicak bi alt kesim kalio amiral gemisi alamayan samsung sağolsun yılda 50 tane model cikararak orayada el atiyo piyasada samsung telefondan gecilmio. Samsungun bunu tekel haline getirmek için elinden geleni yaptığını gören fanboylar ve ayrıca sadece ismi var diye telefon alan bilinçsiz insanların samsungun bu uyanikligina kandigi için bu düzen böyle devam eder...
:confused:

blacktalon

blacktalon

Üye
Samsung liseli ergen telefonu oldu artik ayni sey apple icinde gecerli o da tiki liseli modeli biraz htc sony lg gibi modellerinde oldugunu bilmek gerek samsung o kadar kar marji yapti ama kalitesi sabit kullanici artiyor ve pek yenilik sunmuyor tek ovunecegi modeli note serisi o da is adamlarina ozgu buyuk ekran ve speni var gerisi hikaye

blacktalon

blacktalon

Üye
Bence mini yerine orj. Halini almak daha iyi gibi cunku pek fiyat farki yok kucuk ekran seviyorsa ayri tabi

• Beğen
Tepkiler: theeternal
Pikkaccu

Pikkaccu

Üye
1300+

Üst Alt