Sen güzel yaparsın biz niye şikayette bulunalım :PFarkında olmadan site sloganını değiştirdim ama güzel oldu gibi nasıl yorum yapan yok mu yahu
''Teknolojinin seyir defteri'' heyy yavrum heyy![]()
Başka güzel olan var mı ki 'bu da' olsunBuda güzel olmuş![]()

Tamam bitek bu güzel olmuşBaşka güzel olan var mı ki 'bu da' olsun![]()

Paintmaster cabbar ı bekliyorumBaşka güzel olan var mı ki 'bu da' olsun![]()

Xenforo ucretli bir forum lisansi yanlis anlasilmasinOguzhanım tasarım derken ne demek istiyorsun açıklarmısın? Sitenin teması değil Forum dili değişti yani herşeyi para olan vbulletinden bedava xenforoya geçti ki xenforo yani şuan ki forum dili bence gayet kullanışlı ve güzel sadece alışmak gerekir o da zamanla olacaktır![]()

Xenforo ucretli bir forum lisansi yanlis anlasilmasin![]()

Bildigimiz tasarim. Mesela vBullettin'in de kabuk bir temasi var ama burada farkli bir tasarim vardi. Logo ayni kalacaksa tasarimda buyuk olcude degisiklik olmayacak demektir. Olursa logo orada siritir. Ben de buna karsiyim. Eger burasi milyonlarca uyesi olan bir siteyse boyle dandik bir tema kullanilmamali. Biraz digerlerinden farki olmali.
VBullettin'in parasi ne kadardi bilmiyorum ama MaxiCep'in aylik kazancini goz onune alirsak cok pahali gelecegini sanmiyorum. Bu yazilima gecmis olsak bile yine de bir tema farkliligi arayacagim.
bu xenforonun default hali biraz zaman ver herşey hallolur 
Hadi bakalim. Sabirsizlikla bekliyorum.ozi değişecek zatenbu xenforonun default hali biraz zaman ver herşey hallolur
![]()