Yeni siteye yeni logo

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
x-scarface

x-scarface

Üye
    Konu Sahibi

• Beğen
Tepkiler: -Akıncı, Dede ve Emrgncy

x-scarface

x-scarface

Üye
    Konu Sahibi
Farkında olmadan site sloganını değiştirdim ama güzel oldu gibi nasıl yorum yapan yok mu yahu :D

''Teknolojinin seyir defteri'' heyy yavrum heyy :D

• Beğen
Tepkiler: Dede ve -Akıncı
Akıncı

Akıncı

Üye
Farkında olmadan site sloganını değiştirdim ama güzel oldu gibi nasıl yorum yapan yok mu yahu :D

''Teknolojinin seyir defteri'' heyy yavrum heyy :D
Sen güzel yaparsın biz niye şikayette bulunalım :P

• Beğen
Tepkiler: x-scarface
KcygtYsn

KcygtYsn

Üye
Buda güzel olmuş :)

• Beğen
Tepkiler: omerbekiroqlu ve x-scarface
MaxiHan

MaxiHan

Üye
logo yeni tasarıma güzel oturmuş, şahsen çok beğendim.

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Tasarimin degisecegini soyluyorsunuz. Logonun da ayni kalacagini soyluyorsunuz. Logonun ayni kalacagini goz onune aldigimizda site tasarimi cok sade olacak. Bu da siteye hic yakismayacaktir. Eski tasarim cok daha iyiydi. Hep diger forum sitelerine baktigimda MaxiCep'in boyle tasarimi, boyle logosu olduguna sukrederdim. Ama gorunen o ki biri beddua etmis ve duasi tutmus. Aha da logo falan boyle olmus. Cok muhalif gibi gorunuyor olabilirim ama ben begenmedigimi soylemek istiyorum. Belki biraz erken ama sitenin tasariminda buyuk olcude degisiklik yapmayacaksaniz oturun bir daha dusunun derim.
Sunu da unutmayin buraya katki saglayan bizleriz. Bu yuzden Bu konuda kucucuk de olsa bir soz hakkimiz olsun lutfen.

• Beğen
Tepkiler: -Akıncı ve .caner.
x-scarface

x-scarface

Üye
    Konu Sahibi
Oguzhanım tasarım derken ne demek istiyorsun açıklarmısın? Sitenin teması değil Forum dili değişti yani herşeyi para olan vbulletinden bedava xenforoya geçti ki xenforo yani şuan ki forum dili bence gayet kullanışlı ve güzel sadece alışmak gerekir o da zamanla olacaktır :)

• Beğen
Tepkiler: -Akıncı ve Buğra
Buğra

Buğra

Admin
Oguzhanım tasarım derken ne demek istiyorsun açıklarmısın? Sitenin teması değil Forum dili değişti yani herşeyi para olan vbulletinden bedava xenforoya geçti ki xenforo yani şuan ki forum dili bence gayet kullanışlı ve güzel sadece alışmak gerekir o da zamanla olacaktır :)
Xenforo ucretli bir forum lisansi yanlis anlasilmasin :)

• Beğen
Tepkiler: -Akıncı ve x-scarface
Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Bildigimiz tasarim. Mesela vBullettin'in de kabuk bir temasi var ama burada farkli bir tasarim vardi. Logo ayni kalacaksa tasarimda buyuk olcude degisiklik olmayacak demektir. Olursa logo orada siritir. Ben de buna karsiyim. Eger burasi milyonlarca uyesi olan bir siteyse boyle dandik bir tema kullanilmamali. Biraz digerlerinden farki olmali.
VBullettin'in parasi ne kadardi bilmiyorum ama MaxiCep'in aylik kazancini goz onune alirsak cok pahali gelecegini sanmiyorum. Bu yazilima gecmis olsak bile yine de bir tema farkliligi arayacagim.

• Beğen
Tepkiler: -Akıncı ve x-scarface
x-scarface

x-scarface

Üye
    Konu Sahibi
Bildigimiz tasarim. Mesela vBullettin'in de kabuk bir temasi var ama burada farkli bir tasarim vardi. Logo ayni kalacaksa tasarimda buyuk olcude degisiklik olmayacak demektir. Olursa logo orada siritir. Ben de buna karsiyim. Eger burasi milyonlarca uyesi olan bir siteyse boyle dandik bir tema kullanilmamali. Biraz digerlerinden farki olmali.
VBullettin'in parasi ne kadardi bilmiyorum ama MaxiCep'in aylik kazancini goz onune alirsak cok pahali gelecegini sanmiyorum. Bu yazilima gecmis olsak bile yine de bir tema farkliligi arayacagim.

ozi değişecek zaten :D bu xenforonun default hali biraz zaman ver herşey hallolur :)

• Beğen
Tepkiler: -Akıncı ve Oğuzhan
abandonware

abandonware

Üye
bende tasarlayayım bişiler :hmmm

KayraBey

KayraBey

Üye
Tamam ortak ya yarın bir tema eklerim senin için civciv sarısı falan :D

• Beğen
Tepkiler: -Akıncı ve Oğuzhan
Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Sahane olur ortak. :D

• Beğen
Tepkiler: -Akıncı ve Dede
KcygtYsn

KcygtYsn

Üye
Benim logo konusu kapandı :(

• Beğen
Tepkiler: omerbekiroqlu
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt