Maxi Kasaba :))

Sponsorlu Bağlantılar

Adilx05

Adilx05

Üye
    Konu Sahibi
Doktorluk başvurusunu nerede yapabilirim?
(Başhekim olarak)
Başhekim Olarak Kaydedildiniz :)
bende doktorluk başvurusu yapmak istiyorum (cerrah olarak) :eek:ke:
Sizide Cerrrah Olarak Kaydettim ( Bide Uzmanlık Alanı Alabilirsem Noroloji Daihiliye ... Onuda Eklerim )
eğer bana da yer varsa şerif olabilir miyim hep hayalimdir :)
Şeriflik Seçimi Kasaba Hareketlendikten Sonra Yapılcaktır O Yüzden Şimdilik Yapmak İstediğiniz Mesleği Söyleyin Bende O Şekilde Kaydedeyim Belki Seçimde Siz Şerif Çıkarsınız :)
Bu Arada Haydiiiii Kasabaya :)

KcygtYsn

KcygtYsn

Üye
Başhekim Olarak Kaydedildiniz :)

Sizide Cerrrah Olarak Kaydettim ( Bide Uzmanlık Alanı Alabilirsem Noroloji Daihiliye ... Onuda Eklerim )

Şeriflik Seçimi Kasaba Hareketlendikten Sonra Yapılcaktır O Yüzden Şimdilik Yapmak İstediğiniz Mesleği Söyleyin Bende O Şekilde Kaydedeyim Belki Seçimde Siz Şerif Çıkarsınız :)
Bu Arada Haydiiiii Kasabaya :)

Şirine olayım ben şimdilik :)

Adilx05

Adilx05

Üye
    Konu Sahibi
Kasaba ne zaman aktif oluyo :)
Ne Zaman Aktfi Olursa :) Aktiflikten Kastım Hani Burda Sohbet Muhabbet Dönmesi Yoksa Şu Andada 13 Tane Kasaba Sakini Var Kalabalık Önemli Değil Önemli Olan Sohbet Yapılması Hani Forumda Aktiflikle Alakalı Birazda Umarım Anlatabilmişimdir Buda Tek Bi Kişiyle Olmuyo :)

KcygtYsn

KcygtYsn

Üye
Ne Zaman Aktfi Olursa :) Aktiflikten Kastım Hani Burda Sohbet Muhabbet Dönmesi Yoksa Şu Andada 13 Tane Kasaba Sakini Var Kalabalık Önemli Değil Önemli Olan Sohbet Yapılması Hani Forumda Aktiflikle Alakalı Birazda Umarım Anlatabilmişimdir Buda Tek Bi Kişiyle Olmuyo :)

Anladım katılıma bağlı :)

M.D.hakan

M.D.hakan

Üye
Kardiyo-vasküler cerrahi ( kalp damar cerrahı)

KcygtYsn

KcygtYsn

Üye
kasabada kimler var şirine geldi :)

Üst Alt