Maxi Kasaba :))

Sponsorlu Bağlantılar

minoo

minoo

Üye
Şerif yap beni de :D

- - - Eklendi - - -

Anaa şerif yokmuş daha yeni okudum sorry :ehe

O zaman beni de şey yap :hmmm
Otel müdürü yap :ehe

Revengeful

Emekli Yönetici
minoo

minoo

Üye
Olmicam :hih:

Revengeful

Emekli Yönetici
:trip:

__xXx__

__xXx__

Üye
beni kasabanın seri katili yap

otostopçu

otostopçu

Üye
tabutçu :kop:
kasabanın dj yi olam ben ;)

jackalmami

jackalmami

Üye
kasaba sakinlerine komutandan duyuru:
bir gün boyunca terör nedeniyle sokağa çıkma yasağı konullmuştur. şerefsizler eylem hazırlığındalarmış ama siz merak etmeyin günlerini göstereceğimize sizi temin ederim!...
itirazı olan sıkıyosa sokağa çıksın bakalım :ehe

__xXx__

__xXx__

Üye
bir gün boyunca terör nedeniyle sokağa çıkma yasağı konullmuştur. şerefsizler eylem hazırlığındalarmış ama siz merak etmeyin günlerini göstereceğimize sizi temin ederim!...

kasabanın seri katili olarak teröristler ile çatışmak istiyorum

codblackops2

codblackops2

Üye
İmamı olmak istiyorum :ehe

FeC!

FeC!

Üye

Alırım hepsini nezarete :) Yargı organı falan laz şimdi :)
Ulke olalım biz en iyisi :d:

- - - Eklendi - - -

tabutçu :kop:
kasabanın dj yi olam ben ;)

:disko: Vuhuuu :d:

- - - Eklendi - - -

İmamı olmak istiyorum :ehe

İmamımız da var :d:

random1

random1

Üye
websitesini ben yapayım :ehe

jackalmami

jackalmami

Üye

kasabanın seri katili olarak teröristler ile çatışmak istiyorum

bu yollada kendini affettirip beraat edecen değil mi çakaall :d:
aslında iyi fikir bekle biraz ben üstlerimle konuşuyum dönerim birazdan...
-alo... Alo..Komutanım bizim seri katil varya hani çakma vin diesel olan o teröristlerle ben ilgileniyim diyor...
-tek başına ne yapabilir ki
-walla bilmiyoorum komutanım kendime has yöntemlerim var diyor boşunamı seri diyorlar bana diyor napalım izin verelim mi
- verelim gitsin bizim için daha iyi olur kim ölürse ölsün bizim çıkarımıza sonuçta :)
- emredersiniz komutanım ben kendisine iletirim...eğer hani olurda sağ dönerse ne yapacaz komutanım
- düşündüğün şeye bak mamiciğim sık kafasına gitsin bide katile ödül mü vercez...
- emredersiniz komutanım... Ya komutanım kaç yıldır buralarda sürünüyorum tayinimi bir türlü veremediniz inanın ki gına geldi artık bu insanlarla uğraşmaktan lütfen artık daha merkezi bi yere gitmek istiyorum
- sie lan sanamı sorcaz istediğimiz zaman tayinini veririz kapa çeneni ikinci bi emri bekle
- emredersiniz komutanım... Dıdıt dıdıt... Orrrrrrros.... çocuğu devleti soyup soğana çevirdiniz be ..nenin evladı

müjdemi isterim xxx... Senin için izini kopardım üstlerimden dedim çok babayiğit adamdır kendisi hepsini tek başına haklar dedim onlarda izin verdiler... Hatta inşaallah sağsalim dönersen maddi ve manevi bir sürü ödül bekliyor seni şimdi söylemiyim sürpriz olsun :kop2:

VKUCUKSAHİN

VKUCUKSAHİN

Üye
Hani bana kuzu :tebessüm: :)

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Beni fırıncı yap :)

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Ben İmam olurum ;)

CABBAR

CABBAR

Üye
Bende Bekçi olayım :):)

MrTech

MrTech

Üye
Ben Kasaba'nın Mıhtarı :D

CABBAR

CABBAR

Üye
Saygıdeğer kasabalılar;
Kasabamızın bekçisi olarak önümüzdeki ay Şerifliğe adaylığımı koyuyorum. Desteklerinizi bekliyorum. Söz konusu maxi kasaba ise gerisi teferruattır... sağolun var olun...

Üst Alt