Facebook. Paketi Hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

Joker.

Joker.

Üye
    Konu Sahibi
Facebook. Paketi Hakkında
Ben bu paketi alsam iOS un Facebook uygulamasında kullana bilir miyim ?

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
girmemeye çalıştığınız site olsun . Zira facebook paketi ile başka sitelere erişemezsiniz.

KcygtYsn

KcygtYsn

Üye
girmemeye çalıştığınız site olsun . Zira facebook paketi ile başka sitelere erişemezsiniz.

Avea nın 4 tl lik sosyal paketinde 75 mb veriyor yiğenimin telefon 6120c m.facebook.com telefonun kendi tarayıcısından giriyo avea wap gprs ancak 75 mb 4-5 günde bitiyor sebebi ne olabilir ?

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Avea nın 4 tl lik sosyal paketinde 75 mb veriyor yiğenimin telefon 6120c m.facebook.com telefonun kendi tarayıcısından giriyo avea wap gprs ancak 75 mb 4-5 günde bitiyor sebebi ne olabilir ?
Fotoğraf görüntülenmesi yada video izlenmesi. Gerçi sık sık giriyorsa 5 gün 75 mb gerçekten iyi bir rakam.

KcygtYsn

KcygtYsn

Üye
Fotoğraf görüntülenmesi yada video izlenmesi. Gerçi sık sık giriyorsa 5 gün 75 mb gerçekten iyi bir rakam.

Sorun o değil pakette face twit sınırsız diğer siteler için 75 mb ama faceden hiç çıkmıyormuş ben bunu anlamadım

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Sorun o değil pakette face twit sınırsız diğer siteler için 75 mb ama faceden hiç çıkmıyormuş ben bunu anlamadım
Facebook ve Tweeter sınırsız olabilir ancak o paketlerde bildiğim fotoğraf ve video yüklemesi 75 mb dan sağlanıyor.

KcygtYsn

KcygtYsn

Üye
Facebook ve Tweeter sınırsız olabilir ancak o paketlerde bildiğim fotoğraf ve video yüklemesi 75 mb dan sağlanıyor.

Şimdi anladım genel teknoloji kültürünle verdiğin bilgi için teşekkürler bazen 2-3 kişisin sanıyorum çok hızlısın :)

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
KcygtYsn

KcygtYsn

Üye
Evde 4 kişiyiz ve 4 kişi aynı anda tek hesaptan aktif oluyoruz. :)

Gerçek mi şaka mı anlayamadım :) Eğer gerçekse doğuş pertez gercekten var mıdır ? Varsa diğer 3 kişi kimdir çok meraklandım şimdi :)

KcygtYsn

KcygtYsn

Üye
Bana yardım edebilir misin lütfen asus me172v yi nasıl rootlayabilirim ?

Joker.

Joker.

Üye
    Konu Sahibi
:aglaYinede para gidiyor 5 tl gitti bi gün bende harcadım kalan parayı 0.00tl ike video bile izlesem gitmedi ne acayip paket :muha: