windows phone mobil ödeme

Sponsorlu Bağlantılar

ayvaz616161

Üye
    Konu Sahibi
windows phone mobil ödeme
Arkadaşlar mağazaya modil ödeme seceneği gelecekmi ? Nette baya araştırtım bi sitede mayıs ayın gelecek diyo doğrumu?

Adilx05

Adilx05

Üye
Resmi Kaynaklı Bi Açıklama Yok Onu Başta Belirtiyim Ama Sonuçta Kredi Kartıyla Veya Sanal Ödeme Kanallarıyla Ödeme Yapmak Eziyet Gibi Ama Tl İle Mobil Ödeme Hem Basit Hem Hızlı Tarihini Bilemiyorum Ama Mutlaka Geçeceklerdir O Sisteme

• Beğen
Tepkiler: goktas19
KcygtYsn

KcygtYsn

Üye
ÖEY

ÖEY

Üye
Mobil ödemeyle ilgili hiçbir resmi bildi yok. Ne zaman gelir kimse bilmiyor hatta gelir mi onu da kimse bilmiyor :D En iyisi kredi kartı;)

enterneoll

enterneoll

Üye
Arkadaslar pttden sanirim bir kart alinip bu sorun hallediliyor istediginiz kadar doldurun sonra harcayin :)

kursat99

kursat99

Üye
Banka kartı olmaz diyorlar. İlla kredi kartı gerekiyormuş.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Microsoft Türkiye ile konuyla ilgili görüştüm. Bir kaç güne kadar Windows Phone yönetiminden bilgi alıp bana donucekler.

• Beğen
Tepkiler: ÖEY
ÖEY

ÖEY

Üye
Microsoft Türkiye ile konuyla ilgili görüştüm. Bir kaç güne kadar Windows Phone yönetiminden bilgi alıp bana donucekler.
Abi hazır sormuşken şu bizim pro cam yükleme hatasını da bir soraydın keşke:D:rolleyes:

Bu arada yeni üyeyim bak üstüme fazla gelmeyin:p

Yönetici tarafından düzenlendi:
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
o_OPro cam uygulamada oluşan bir hata nedeniyle lumia9xx serileri için mağazadan çekildi. Hata giderilip tekrar indirmeye açılacak. Ben bu bilgiyi paylaşmamış mıydımo_O

ÖEY

ÖEY

Üye
o_OPro cam uygulamada oluşan bir hata nedeniyle lumia9xx serileri için mağazadan çekildi. Hata giderilip tekrar indirmeye açılacak. Ben bu bilgiyi paylaşmamış mıydımo_O
Ben kaçırmış olabilirim abi :D Malum dün siteye girişte sorun yaşadım :D Şimdide tüm bigilerim gitti gelmesini bekliyorum bakkaldan :P :D:D

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye

abi FBI gibisin yahu :) Bende mobil ödemeyi istiyorum.Kredi kartı şuanlık olmadığı için alışveriş yapamıyorum..

FeRhAt0152

FeRhAt0152

Üye
yine yetiştin kulaktan dolma bilgilerden kurtarıyosun

Üst Alt