Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
windows phone mobil ödeme
Sponsorlu Bağlantılar
ayvaz616161
Üye
Konu Sahibi
windows phone mobil ödeme
Arkadaşlar mağazaya modil ödeme seceneği gelecekmi ? Nette baya araştırtım bi sitede mayıs ayın gelecek diyo doğrumu?
Adilx05
Üye
Resmi Kaynaklı Bi Açıklama Yok Onu Başta Belirtiyim Ama Sonuçta Kredi Kartıyla Veya Sanal Ödeme Kanallarıyla Ödeme Yapmak Eziyet Gibi Ama Tl İle Mobil Ödeme Hem Basit Hem Hızlı Tarihini Bilemiyorum Ama Mutlaka Geçeceklerdir O Sisteme
Abi hazır sormuşken şu bizim pro cam yükleme hatasını da bir soraydın keşke:rolleyes:
Bu arada yeni üyeyim bak üstüme fazla gelmeyin
Yönetici tarafından düzenlendi:
papakudioflu
Emekli Yönetici
Pro cam uygulamada oluşan bir hata nedeniyle lumia9xx serileri için mağazadan çekildi. Hata giderilip tekrar indirmeye açılacak. Ben bu bilgiyi paylaşmamış mıydım
Pro cam uygulamada oluşan bir hata nedeniyle lumia9xx serileri için mağazadan çekildi. Hata giderilip tekrar indirmeye açılacak. Ben bu bilgiyi paylaşmamış mıydım