mesutcinik
Üye
süper yapmışsın gerçektenArkadaşlar herkes kendi masaüstü resmini buraya koysun. Biraz değişik resimler görelim.
- Bu benim 11 li

süper yapmışsın gerçektenArkadaşlar herkes kendi masaüstü resmini buraya koysun. Biraz değişik resimler görelim.
- Bu benim 11 li

O simgeleri nasıl yaptın.(oyunlar, chrome, torrent, bilgisayarım, halis) Bide bu 8.1 mi?Bu da benden gençler
O simgeleri nasıl yaptın.(oyunlar, chrome, torrent, bilgisayarım, halis) Bide bu 8.1 mi?
Bulamadım ama kalsın. O tip şeyler yüklemeyi sevmem ama göze güzel gözüküyor. : )
Simgeleri internetten indirmiştim metro ikon diye ara bulursun hatırlamıyorum valla nereden indirdiğimi. Bana da Tuba abla vermişti. Deneme sürümü pek tarzım değil tam sürüm çıksın o zaman kuracam bu 8 pro
Bulamadım ama kalsın. O tip şeyler yüklemeyi sevmem ama göze güzel gözüküyor. : )

Yeni word belgesi açsan bile bozulma ihtimali var benim bilgisayarın.
Bir şey yüklemiş olmuyorsun, yani fazladan bir şey çalışmıyor, olan simgeyi değiştiriyorsun sadece. Yani sistemi yoracağını filan düşündüysen öyle bir şey yok. Deviantart icon dolu, ararsan bulursun.
Bu da benden
o kadar şanşsızım 
4 gb ram i5 işlemci ?
Buda benim masaüstü düzenim yada düzensizliğim siz nasıl nitelendirirseniz artık.
Avril Lavigne hayranıyım biraz. :rolleyes:

4 GB ram4 gb ram i5 işlemci ?![]()

Sana anlatmak için koymadım dostum.Anladik fotoşokun var;D
Sana anlatmak için koymadım dostum.
Buda benim masaüstü
Biraz karışık gelebilir , ama kusura bakmayın![]()