Yanıma erkek oturtmam

Sponsorlu Bağlantılar

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
    Konu Sahibi
Yanıma erkek oturtmam
İstanbul'da bir metrobüste yolcular tarafından çekilen bu görüntüler internete yüklendikten sonra hızla yayıldı.
Görüntülerde te oturan kadın yanına oturmasını istemeyince olanlar oldu. Boş koltuğa oturmak isteyen vatandaş kadının tepkisiyle karşılaşınca şaşkına döndü. Kadının "git başka metrobüse bin" sözleri karşısında ne yapacağını bilemeyen adam kadınla tartışmaya başladı. Metrobüste yaşanan o ilginç anlar yolcular tarafından kaydedildi.

Türk-X

Türk-X

Üye
Horozdan kaçan namuslu kadın :) Adam seni taciz etmiyo nikahına almıyo 15-20 dk yanında ki koltukta otursa ne oturmasa ne ?:)

scorpion11

scorpion11

Üye
Bunlarla aynı ülkede yaşıyoruz bir de :ah

Anil-D

Anil-D

Üye
hayat bu

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
    Konu Sahibi
tek kişilik koltuga direksiyona geçsin kimse yanına oturamaz

_RYUK_

_RYUK_

Üye
burada olaya çift taraflı bakmak lazım

Adilx05

Adilx05

Üye
Videoyu Göremedim Bide Kaynak Mynet Olunca Ben Pek İnanmıyom Zaten :oke:

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
adam iyi cevap verdi ama bari genç birşey olsan dedi bütün metro koptu kadın iyice dellendi :d:

• Beğen
Tepkiler: Dede
messevim

messevim

Üye
kadının görüşü bu yönde. Alay etmeye gerek yok. Bende eşimin yanında bir erkeğin oturmasını istemem. Sadece bu tür şeylerin önüne geçmek için japonya da bile otobüsler bay ve bayan şeklinde iki kısma ayrıldı. Japonya dan bahsediyoruz olayı din ile bağlamayın. Netice de kadın ve erkeğin tabiatıdır bu. Biri mıknatısın ( + ) tarafı diğeri ise ( - ) tarafı sürekli birbirini çeker. Bu yorumu sadece bu haber için yapmıyorum.

- - - Eklendi - - -

Bunlarla aynı ülkede yaşıyoruz bir de :ah

beğenmiyorsan hudut kapıları sonuna kadar açık.

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
kadının görüşü bu yönde. Alay etmeye gerek yok. Bende eşimin yanında bir erkeğin oturmasını istemem. Sadece bu tür şeylerin önüne geçmek için japonya da bile otobüsler bay ve bayan şeklinde iki kısma ayrıldı. Japonya dan bahsediyoruz olayı din ile bağlamayın. Netice de kadın ve erkeğin tabiatıdır bu. Biri mıknatısın ( + ) tarafı diğeri ise ( - ) tarafı sürekli birbirini çeker. Bu yorumu sadece bu haber için yapmıyorum.

- - - Eklendi - - -

beğenmiyorsan hudut kapıları sonuna kadar açık.

Her olayda şu Japonya örneğini veriyorsunuz ya ne güzel...Japonya'da kadınlar ve erkeklere metro yapılmış, adamlar gelişmiş bizde yapalım, Avrupa'nın şu ülkesinde içki 21 yaşının üstündekilere satılıyormuş bizde satalım.Ama Avrupa'nın, Japonya'nın aksine şunun tam tersini yapalım, ders kitaplarındaki şiiri bile sansürleyelim, TUBİTAK'ın evrim kitaplarını dini görüşümüze uymuyor diye yayından kaldıralım.Bütün olay bundan ibaret oluyor Türkiye'de.Yapılan gelişme toplum için, gelişmek için yapılmıyor genelde.Tepki çekmesinin asıl sebebide bu zaten.Pembe metro Türkiye'ye gelse adım gibi eminim taciz oranı artacaktır.Pembe metroya binmeyen kadına otomatik olarak zaten "yollu" bu damgası basacak bir milletiz çünkü.

Eğer eşinin yanına bir erkeğin oturmasını istemiyorsan ya yanında biri ile gezdireceksin ya da eşin ayakta bekleyecek azıcık.Orada boş yer bulan ve oturmaya hakkı olan birisine sadece cinsiyetinden dolayı hayır oturamazsın, ben kadın istiyorum yanına diyemezsin.Toplumda uyulması gereken kurallar vardır, ahlak kuralları falan diyen sen değil miydin ? Eğer bir toplu taşıma aracında bir kişi (kadın ya da erkek farketmez) yanına oturacak kişiyi seçme lüksüne sahipse ve yanına oturması gereken, daha doğrusu oturmaya hakkı olan birisini yanına, sebebi ne olursa olsun, oturtmuyorsa o kişi suçludur, diğer kişinin hakkını yer ve topluma metroda sarılan-öpüşen çiftten daha çok zarar verir.Her koltuk kapan kadın yanıma erkek oturamaz dese vay halimize...Birde gevrek gevrek ben keyfim için bekledim o kadar süre diyor.Eğer tek başına, yanına erkek oturtmadan metro yolculuğu yapmak istiyorsan metro bomboş olana kadar bekleyeceksin arkadaşım.Orada onca kişi ayaktayken gelipte bana ters kutuplar birbirini çeker muhabbeti yapmayın.Sorun zihniyette...Japonların ve asya ülkelerinin bir çok şeye bakışı, kültürü bizimkilere gerçekten benziyor.Karşı cinse bakış olarak değerlendirecek olursak Çin, Japonya'daki durumda Türkiye'dekinden aman aman farklı değil.Sebebi malum.Fakat Kanada'da, İngiltere'de, İsviçre'de ve Almanya'da geçirdiğim onca sürede bindiğim toplu taşıma aracı dolu olsa bile bir tek taciz olayına rastlamadım.En azından yerli halk tarafından.Sapkınlık yapan herifte yine göçmen, yine göçmen...Dediğim gibi bütün olay zihniyette...

• Beğen
Tepkiler: Samet.25, oktaygezgin ve .caner.
Jan

Jan

Üye
Şuan izledim abicim tartışma konusu o kadına benzeyen insanımsı varlık ise eğer hmmm düşünelim ... Cevap aynı ? Söylenecek hiç birşey yok :D Fizan'a ayakta giderim genede onun yanına oturmam kardeşim. Hadi arkayı kapat devam et ;)

Jan

Jan

Üye
Kadın normal bir kadın değil her iddasına girerim :D eheehehehe :D

KcygtYsn

KcygtYsn

Üye
Videoyu izlemedim ancak otobüs ikiye bölünüp sağı pembe solu mavi olabilir kimseyi yargılamayın düşünün çocuğunuz okuldan çıkmış ve sizin kızınızla yanyana oturan adam bi tacizci buna müsade eder misiniz ? Sorunun değil çözümün parçası olup fikir üretin.

Türe

Türe

Üye
Yobaz zihniyetler işte..

• Beğen
Tepkiler: .caner. ve Jan
Jan

Jan

Üye
Eymen yanına her oturanı tacizci sanan bir kadını tartışıyoruz halbuse gayet beyefendi bir arkadaş o kişi. Hanfendi olmadığı halde genede öyle tanımlıyorum o hanfendi yani suçlama yapan kadının zihniyeti bütün erkeklerin tacizci olduğu yönünde idi. Tamam tacizci bir milletiz kabul ediyorum fakat 5 parmağın 5 ide 1 değil.. Birde videoyu izlemeden yorum yapmayalım ;)

• Beğen
Tepkiler: Samet.25 ve .caner.
kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Videoyu izlemedim ancak otobüs ikiye bölünüp sağı pembe solu mavi olabilir kimseyi yargılamayın düşünün çocuğunuz okuldan çıkmış ve sizin kızınızla yanyana oturan adam bi tacizci buna müsade eder misiniz ? Sorunun değil çözümün parçası olup fikir üretin.

Pembe - mavi otobüs yapmak sorunu çözmeyecektir, özelliklede Türkiye'de.Onarılmaya çalışılması gereken şey kimin hangi otobüse bineceği değil, otobüste ne yapacağı olmalı.Bunun çözümüde renk renk, otobüsler getirmek değil de eğitimdir.Eğer pembe otobüsler Türkiye'ye gelirse ne olacağını size söyleyeyim ; Pembe otobüsü bekleyemeyip karma otobüse binecek kadına "yollu" gözüyle bakacak o sapkınlık yapan adamlar.Normalde çekine çekine yaptığı işi rahat rahat ve sanki haklıymış gibi yapacak, bak görürsün öyle bir şey olursa tecavüze uğrayan kızların birde üstüne mahkemece saçma sapan sebeplerden dolayı "haksız" bulunması, suçu işleyen adamların ise, nasıl oluyorsa, "haklı" ya da en azından "açıklanabilir sebepleri var" sonucu çıkması gibi saçma sapan sebepler çıkacak karşımıza.Zaten Türk halkının bu kadar azgınlık çıkarmasının asıl sebebide cinsel açlığın Afrika'sı olmamız değil mi ? Sen kadın görmeyen bir topluma, kadın görünce konuşamayan, ne diyeceğini bilemeyen bir kitleyi inatla çocuk yaştan itibaren daha haremlik selamlık yetiştirirsen "topuktan bile tahrik olan" bir kesimi yaratırsın.

Çözüm üretirsin denilmiş, asıl çözüm ne biliyor musun ? En ufak tacize bile adam gibi cezai işlem uygulanması...Ülkede tecavüzcüler özgür gezerken pembe otobüs gelsin, o gelsin bu gelsin demek çok yapmacık kalıyorlar.Kızımın yanına oturan adam tacizciyse ve rahat rahat geziyor, şikayetler bir işe yaramıyor ise, daha öncede dediğim gibi, kusura bakmayın ama bu devletin suçudur.Suçu da otobüsleri ayırmak değil, tacizciye caydırıcı ceza vermemektir.

• Beğen
Tepkiler: .caner.
KcygtYsn

KcygtYsn

Üye
Pembe - mavi otobüs yapmak sorunu çözmeyecektir, özelliklede Türkiye'de.Onarılmaya çalışılması gereken şey kimin hangi otobüse bineceği değil, otobüste ne yapacağı olmalı.Bunun çözümüde renk renk, otobüsler getirmek değil de eğitimdir.Eğer pembe otobüsler Türkiye'ye gelirse ne olacağını size söyleyeyim ; Pembe otobüsü bekleyemeyip karma otobüse binecek kadına "yollu" gözüyle bakacak o sapkınlık yapan adamlar.Normalde çekine çekine yaptığı işi rahat rahat ve sanki haklıymış gibi yapacak, bak görürsün öyle bir şey olursa tecavüze uğrayan kızların birde üstüne mahkemece saçma sapan sebeplerden dolayı "haksız" bulunması, suçu işleyen adamların ise, nasıl oluyorsa, "haklı" ya da en azından "açıklanabilir sebepleri var" sonucu çıkması gibi saçma sapan sebepler çıkacak karşımıza.Zaten Türk halkının bu kadar azgınlık çıkarmasının asıl sebebide cinsel açlığın Afrika'sı olmamız değil mi ? Sen kadın görmeyen bir topluma, kadın görünce konuşamayan, ne diyeceğini bilemeyen bir kitleyi inatla çocuk yaştan itibaren daha haremlik selamlık yetiştirirsen "topuktan bile tahrik olan" bir kesimi yaratırsın.

Çözüm üretirsin denilmiş, asıl çözüm ne biliyor musun ? En ufak tacize bile adam gibi cezai işlem uygulanması...Ülkede tecavüzcüler özgür gezerken pembe otobüs gelsin, o gelsin bu gelsin demek çok yapmacık kalıyorlar.Kızımın yanına oturan adam tacizciyse ve rahat rahat geziyor, şikayetler bir işe yaramıyor ise, daha öncede dediğim gibi, kusura bakmayın ama bu devletin suçudur.Suçu da otobüsleri ayırmak değil, tacizciye caydırıcı ceza vermemektir.

şuç devletin demek yanlış bu durumda suç yargının yargı bağımsız çalışır

yasama-yürütme-yargı ayrı birimlerdir

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
şuç devletin demek yanlış bu durumda suç yargının yargı bağımsız çalışır

yasama-yürütme-yargı ayrı birimlerdir

Eh daha doğru olur, doğru diyorsunuz.Her ne kadar bağımsız demeye dilim varmasa da teoride öyle :)

• Beğen
Tepkiler: .caner.
Takipçi Satın Al

Üst Alt