Yanıma erkek oturtmam

Sponsorlu Bağlantılar

Jan

Jan

Üye
Hiç sanmıyorum :)

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Biz cezai işlemler arttırılsın o olsun bu olsun derken meclis lise yaşındaki kızların evlenmesini yasallaştırmaya çalışıyor...İçkiyi kısıtlarken ama onlarda böyle, onlar gelişmiş falan filan diye yırtındıkları ve kendilerini haklı göstermeye çalıştıkları zaman Amerika'nın iyi yönlerini alıyorduk güya ama nedense Amerika'nın ve diğer gelişmiş ülkelerin tam aksine evlilik yaşını küçültmek için çabalıyoruz.Gerçi pedofilisi bol bir ülkenin erkeklerinin istekleri yerine getirilmiş oluyor...Şunu sormak lazım, içki satma saatlerini yasaklamak, doğum kontrolünü yasaklamaya çalışmak, özel hayata devlet olarak karışmak, özgürlüğü yasalarla engellemek mi daha iyidir yoksa çocuk evliliklerini engellemeye çalışmak mı ? Aa pardon çocuk evliliklerini engellemeye çalışmıyor, yasallaştırmaya çalışıyorlardı şuanda...

• Beğen
Tepkiler: Samet.25 ve Jan
gss_adnan

gss_adnan

Üye
Ahh kezban ahh :D:D:D

Jan

Jan

Üye
Zor kardeşim zor bu ülke bu gidişle çoooook zor.. Allah sonumuzu hayr ede...

• Beğen
Tepkiler: Samet.25
MCR Killjoy

MCR Killjoy

Üye
İsterse kıyameti koparsın, otobüsü başıma yıksın, yinede oraya otururum ben. Çok hoşnutsuzsa kendi kalksın.

• Beğen
Tepkiler: kullanıcıadları
KayraBey

KayraBey

Üye
Konu ne yazılanlar ne. Yine tepem atıyor ama yok... Bu sefer olmaz...

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
    Konu Sahibi
Pembe - mavi otobüs yapmak sorunu çözmeyecektir, özelliklede Türkiye'de.Onarılmaya çalışılması gereken şey kimin hangi otobüse bineceği değil, otobüste ne yapacağı olmalı.Bunun çözümüde renk renk, otobüsler getirmek değil de eğitimdir.Eğer pembe otobüsler Türkiye'ye gelirse ne olacağını size söyleyeyim ; Pembe otobüsü bekleyemeyip karma otobüse binecek kadına "yollu" gözüyle bakacak o sapkınlık yapan adamlar.Normalde çekine çekine yaptığı işi rahat rahat ve sanki haklıymış gibi yapacak, bak görürsün öyle bir şey olursa tecavüze uğrayan kızların birde üstüne mahkemece saçma sapan sebeplerden dolayı "haksız" bulunması, suçu işleyen adamların ise, nasıl oluyorsa, "haklı" ya da en azından "açıklanabilir sebepleri var" sonucu çıkması gibi saçma sapan sebepler çıkacak karşımıza.Zaten Türk halkının bu kadar azgınlık çıkarmasının asıl sebebide cinsel açlığın Afrika'sı olmamız değil mi ? Sen kadın görmeyen bir topluma, kadın görünce konuşamayan, ne diyeceğini bilemeyen bir kitleyi inatla çocuk yaştan itibaren daha haremlik selamlık yetiştirirsen "topuktan bile tahrik olan" bir kesimi yaratırsın.

Çözüm üretirsin denilmiş, asıl çözüm ne biliyor musun ? En ufak tacize bile adam gibi cezai işlem uygulanması...Ülkede tecavüzcüler özgür gezerken pembe otobüs gelsin, o gelsin bu gelsin demek çok yapmacık kalıyorlar.Kızımın yanına oturan adam tacizciyse ve rahat rahat geziyor, şikayetler bir işe yaramıyor ise, daha öncede dediğim gibi, kusura bakmayın ama bu devletin suçudur.Suçu da otobüsleri ayırmak değil, tacizciye caydırıcı ceza vermemektir.

pempe otobus dedinde taksimde yılbaşı kutlamaları aklıma geldi medeniyetin beşiği istanbul
taşralıların olmadığı yer en çok taciz haberleri ordan çıkardı eğitimle olacak işe olsa
başta orda olmaması gerekir
bir de şu Türkiye cinselligin afrikası olmasını anlamış değilm bir erkegin cinsel açlıgını
nasıl giderile bilir 6 saate bir ilşkiye girse performansından bişey kaybetmez 18 yaş üstü ümumi yerlere gide biliyor yetmiyor mu ne yapmak lazım ahlak sınırlarını zorlamak mı gerekiyor

szqn55

szqn55

Üye
bu gerçekmi :(

Samet.25

2013 Türkiye sinden Manzaralar İle Devam Ediyoruz.

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
pempe otobus dedinde taksimde yılbaşı kutlamaları aklıma geldi medeniyetin beşiği istanbul
taşralıların olmadığı yer en çok taciz haberleri ordan çıkardı eğitimle olacak işe olsa
başta orda olmaması gerekir
bir de şu Türkiye cinselligin afrikası olmasını anlamış değilm bir erkegin cinsel açlıgını
nasıl giderile bilir 6 saate bir ilşkiye girse performansından bişey kaybetmez 18 yaş üstü ümumi yerlere gide biliyor yetmiyor mu ne yapmak lazım ahlak sınırlarını zorlamak mı gerekiyor

İstanbul'un eğitim seviyesinin yüksek olduğunu düşünüyorsan tartışmaya gerek yok...Türkiye'deki eğitimi en iyi, eğitim seviyesi en yüksek il -ki bu İstanbul değil- düzgün eğitilmemiştir en azından bir çok konuda.Çünkü Türkiye'deki okullardaki eğitim sadece matematiği, türkçeyi ya da benzer üniversiteye girmeye yarayan dersleri kapsıyor...

Cinsel açlığın afrikasıdır lafını 6 saatte bir cinsel ilişkiye girmeye mı bağlıyorsun ? Daha öncede dediğim gibi eğer karşı cins ile adam gibi konuşmaz, karşı cinsi görmezsen git gide daha kötü hale gelirsin.Türkiye'de durum böyle daha kötüsü var mı, var.Doğu ülkeleri mesela.Adamların sapkınları özellikle son yıllarda tavan yaptı sebebi malum.Türkiye'de de kadına "cinsel obje" gözüyle bakan milyonlarca insan var, belkide nüfusun çoğunluğunu oluşturuyordur bu kesim.Bunun sebebi ise kadınlarla karşılaşması, kadınları görmesi falan değil, çocukluğundan beri karşı cinsten uzak yetişmesi, özellikle ergenlik dönemi ve sonrasında kafasına kadın = cinsellik damgasının yerleştirilmesi, yeterli cinsel eğitimi almaması ve en önemlisi çocukluktan beri saçma sapan bir "delikanlı adam şunu yapmaz, şunu yapar, bıdı bıdı" sıfatının yerleştirmesidir.Karşı cinsi cinsel obje olarak görmeyi kestiğimiz zaman sorun ortadan kalkar, senin anladığın ya da anlamak istediğin gibi cinsel ilişkiye girmekle ya da benzeri şeyleri yapmakla hiç bir alakası yok bunun.En yakın arkadaşlarımdan bir kaçı karşı cinsten, eşcinsel ya da biseksüel değilim fakat onlara karşı arkadaşlık dışında hiç bir şey hissetmiyorum.Sokakta rastgele gördüğüm bir kadını da "of şuna bak" diye kesmiyorum, rahatsız etmiyorum.İzledin mi bilmiyorum, sokak röpörtajlarının bir bölümünde karşı cinsten en yakın arkadaş olur mu diye soruyorlardı, soru sorulan neredeyse bütün erkekler olmaz, kalmaz diyordu.Çünkü adama o şekilde öğretilmiş, adamın yanına kadın gelince, anlaştıkları zaman, iyi davranıldığı zaman direkt olayı cinselliğe ya da sevgili muhabbetine bağlıyor, kafası bir tek ona çalışıyor.Ayrıca cezai yaptırımlarda aşırı yetersiz, torpil, rüşvet, adam kayırma havada uçuşuyor.Bu sene içinde kaç küçük çocuğa tecavüz edildi ve kaç tecavüzdü serbest kaldı biliyor musun ? Otobüste orada burada sapkınlık çıkaranları geçtim, tecavüz eden adam haklı bulunabiliyor artık bu ülkede.

Gelişmiş kabul edilen ülkelere hiç gittin mi bilmiyorum fakat (şimdi sanki gelişmiş sayılan ülkeler mükemmel, nedir onlara karşı sevgin falan filancılar doluşurlar buraya doluşmayın -_- ) orada bulunduğum süre zarfında Türkiye'deki, Orta Doğu ülkelerindeki, Uzak Doğu ülkelerindeki gibi bir sapkınlık yaşamadım.Hem halk bu konuda eğitilmiş, eğitilmemişse bile rahatça konuşabildiklerinden dolayı eksiklerini öğrenebiliyor, hem de cezalar çok iyi.Türkiye'ye gelse giydiği kıyafetten dolayı tacizcisinin ceza almayacağı (ki şu mantığında anlaşılabilir bir yanı yok.Son yıllarda bu tarz savunmalar arttı ve işe yarıyor ne yazık ki) bir kadın rahat rahat dolaşabiliyor.Oradaki insanlar da 6 saatte bir ilişkiye girmiyorlar.Hiç ilişkiye girmemişi bile medeni bir şekilde durabiliyor, en azından kendini dizginleyebiliyor, daha doğrusu dizginleme ihtiyacı duyuyor.Amerika'da 18 yaşından büyük birisi 18'inden küçük birisiyle çıkamıyor bile, cezası hapis.Türkiye'de ise 9 yaşındaki kıza 20 kişi tecavüz ediyor, tecavüzcüleri ise ceza almıyor üstüne üstlük ya avukat, hakim ya da milletvekili, siyasetçi oluyorlar...

• Beğen
Tepkiler: MCR Killjoy
Takipçi Satın Al

Üst Alt