bi bakarmisniz arkadaslar

Sponsorlu Bağlantılar

Ottoman Slap

Ottoman Slap

Üye
    Konu Sahibi
bi bakarmisniz arkadaslar
yarin kipada samsung amd a10 islemcili 8 gb ramli 1 tb hdd 2 gb amd hd7670m li laptop kampanyasi basliyor fiyati 1.099 tl szce alinirmi i 5 ten kotumu

Adilx05

Adilx05

Üye
Ben Kendi Adıma Konuşuyum İşlemci Deyince İntel Olucak Amd Kullanmadım Hiç ( Telefon Hariç ) O Yüzden Bilmiyorum Ama Diğer Özellikleri O Fiayata Güzel Bence İşlemciyide Araştır Sorun Olmazsa Al Derim :oke:

Ottoman Slap

Ottoman Slap

Üye
    Konu Sahibi
aynen fiayt uygun ozellikler iyi tek aklima takilan islemci kimi yerde iyi diolar kimi yerde 4 cekirdek ama i5 ten kotu diolar

Uhops

Uhops

Üye
Fiyat süper. A10'u bilmiyorum ama adını bile sevmem :)

- - - Eklendi - - -

Ama genede A10 diye bi klasöre tıkladığın zaman 1 dakikada açılcak değil normal kullanımda fark bile yaratmaz büyük ihtimal.

Ottoman Slap

Ottoman Slap

Üye
    Konu Sahibi
of of napsam şaşrdım

- - - Eklendi - - -

nyse a10 işe ayaramaz bnce i5 candır i5 alayım

Ottoman Slap

Ottoman Slap

Üye
    Konu Sahibi
ucuz etin yahnisi kisa tat verrmis bosverelim

MrExpert

MrExpert

Üye
Nerde bu kampanya ? :hmmm

- - - Eklendi - - -

Ayrıca hayatlarında intelden başka işlemci kullanmamışların yorumlarına bakma sen amd de gayet performanslı işlemcile üretiyor artık a10-4600m gayet güçlü bir cpu dur emsal olara 3210m ile aynı güçtedir.

cep5230

cep5230

Üye
bence kaçirma lenovaz585 e eşit gibi hatta daha iyi markada samsung güvenilir yani :oke:

Ottoman Slap

Ottoman Slap

Üye
    Konu Sahibi
evt ben 7 senedr amd islmeci kulaniyrum ama laptop olunca teretduttyim sz bilgli kardeslrme danisayim dedim

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Modeli araştır ısınma sorunu yoksa al. Fiyat uygun gibi ama hem ekran kartı hem işlemci amd. Oyunlarda sorun çıkarabilir iyi bir soğutma konulmadıysa. Samsungda kendini bitirecek bu gidişle laptop konusunda iyice amd'ye döndü.

Ottoman Slap

Ottoman Slap

Üye
    Konu Sahibi
lenovo z00 aldım arkadslar i5 işlemci gt 645m ekran kartı 6 gb ram var umarım memnun kalırım

• Beğen
Tepkiler: Mad EagLe
Ottoman Slap

Ottoman Slap

Üye
    Konu Sahibi
biraz sönük gbi nyse aldık artık

Ottoman Slap

Ottoman Slap

Üye
    Konu Sahibi
yok kardesim son ayarda nyse masaustunden laptoba gecince garip gldi herlade