xperıa ray açılmıyor

Sponsorlu Bağlantılar

FaTiK57

FaTiK57

Üye
    Konu Sahibi
xperıa ray açılmıyor
xperıa ray telefonum servise gitmişti geri geldi 1 gün kullandım sonra uygulamalarımı falan yükledim şarja taktım telefon kapalıydı açmaya çalıştığımda sony ericsson yazısında kaldı.. bunun nedeni nedir?

Invoke

Invoke

Üye
Ne yüklediniz ki?

- - - Eklendi - - -

Servise geri götürebilirsiniz ya da flashtool ile stock romu tekrar flashlayacaksınız, açılır, büyük ihtimalle.

FaTiK57

FaTiK57

Üye
    Konu Sahibi
normal bilindik programlar ya. ses açma tuşu ve power tuşuyla reset attım düzelmedi.tekrar servise göndermek istemiyorum 15 gün daha beklemekte istemiyorum

FaTiK57

FaTiK57

Üye
    Konu Sahibi
bu konudakini yapsam olur mu

Invoke

Invoke

Üye
Root gerektirir.. diyor adam sizin cihaz rootlu mu ayrıca cihazı açamıyorsunuz. O ekrandaki flashtool kullanmanız lazım. Hadi orada anlatılan gibi recoverymode kurun, yine de recoverymoddan stock rom flashlayamazsınız.

FaTiK57

FaTiK57

Üye
    Konu Sahibi
Root gerektirir.. diyor adam sizin cihaz rootlu mu ayrıca cihazı açamıyorsunuz. O ekrandaki flashtool kullanmanız lazım. Hadi orada anlatılan gibi recoverymode kurun, yine de recoverymoddan stock rom flashlayamazsınız.
orda yazanı yaptım. kendi orjinal yazılımınıda güncelledim. gene sony yazısında kalıyor. recovery modada girmiyor.recovery moda ses kısma tuşuna basıp çekince giriyor sanırım ama girmiyor.

Invoke

Invoke

Üye
Nerde yazanı yaptınız? flashtool ile anlatılanı yaptıysanız aynı rom tekrar flashlandıysa eğer başarılı bir şekilde flashlandıysa girer.
Ses kısmaya bas çek bas çek yapacaksınız recoverye girmek için ama xperialara recovery mod kapalı, önce recovery modu yüklemeniz gerekir ki bunun size bir faydası olmaz. Recoveryden kurtaramazsınız cihazı flashtool ile yapmalısınız.

The Shadow

The Shadow

Üye
Nerde yazanı yaptınız? flashtool ile anlatılanı yaptıysanız aynı rom tekrar flashlandıysa eğer başarılı bir şekilde flashlandıysa girer.
Ses kısmaya bas çek bas çek yapacaksınız recoverye girmek için ama xperialara recovery mod kapalı, önce recovery modu yüklemeniz gerekir ki bunun size bir faydası olmaz. Recoveryden kurtaramazsınız cihazı flashtool ile yapmalısınız.
ne xperiaymış be "kurtarma modu" cihazı kurtarmıyor :D

Invoke

Invoke

Üye
ne xperiaymış be "kurtarma modu" cihazı kurtarmıyor :D

Çok basit kurtarmak aslında flashtooltan aynı sürümü flashlıyorsun. Recoveryden custom rom atıldığından şuan kullanılması gereken bir mod değil recovery. Ki cihaz o ekrandayken recovery mod yüklü değilse -ki yüklü değilmiş- giremez

FaTiK57

FaTiK57

Üye
    Konu Sahibi
sizin dediğiniz romu indirdim ve flashladım telefonu ama düzelmedi. tekrar yapıyım mı aynı işlemi yoksa başka bi rom mu önerirsiniz orjinal romu falan ?

Invoke

Invoke

Üye
Benim attığım zaten orijinal rom. Flash complete. successful filan mı yazdı, acaba hata olmuş olabilir mi? Çünkü flashlandıysa eğer açılması gerekirdi.

Invoke

Invoke

Üye
Hocam dur dur bekle, kusura bakma. Yanlış linki koymuşum iki çeşit ray var st18i ve st18a, sizinki idir büyük ihtimalle:

bunu indirin bu sefer olur:

FaTiK57

FaTiK57

Üye
    Konu Sahibi
en son device disconnected yazdı. birde ben kabloyu çıkarttıp telefonu açmadan telefon kendi açıldı. flashaladıktan sonra kaç dakika sonra telefonun açılması gerekir.

FaTiK57

FaTiK57

Üye
    Konu Sahibi
hocam bi yere ayrılmayın yapıp buraya geleceğim olmazsa tekrar konuşuruz.birde 4.0.1 değilde 2.3.4 var mı

Invoke

Invoke

Üye
Flashlandıktan sonra eğer, flashlandıysa hemen açılır. İlk açılış biraz uzun sürebilir ama o da çok sürmez 5-10dkyı buluyorsa bilin ki açılmayacak. Tamam ben buradayım. Bu attığım 4.0.1 değil 4.0.4 aslında gayet stabil ama isterseniz 2.3.4de atabilirim tabi:

FaTiK57

FaTiK57

Üye
    Konu Sahibi
siz 2.3.4 atında onu yapıyımda sonra yükseltirim

Invoke

Invoke

Üye
Üstteki link 2.3.4 yani bu:

FaTiK57

FaTiK57

Üye
    Konu Sahibi
şey birde flash atılırken hafıza kartı üzerinde olsun mu olmasın mı

Invoke

Invoke

Üye
Farketmez. Hafıza kartından hiç bir şey silinmez, rom flashlanırken.

Takipçi Satın Al

Üst Alt