S3 mini aldım memnun kalmadım

Sponsorlu Bağlantılar

Niko Rapper

Niko Rapper

Üye
    Konu Sahibi
S3 mini aldım memnun kalmadım
Merhaba arkadaslar ben Samsung Galaxy S III Mini kullanıcısıyım. Ya ben bu telefonu aldım s3'den farkı yok diye ama pisman oldum biraz arastirdim ve S III almadigima pisman oldum ne yapmaliyim yardimci olun :(((

enterneoll

enterneoll

Üye
satıp üstüne para ekleyebilirsin sanırım

NokiaBeLLe

NokiaBeLLe

Üye
Devam et gitsin s3 alırsın s4 daha iyiydi dersin s4 alırsın s5 çıkar keşke bekleseydim dersin yani bunun sonu yok bence bir telefon bozulana veya en azından garantisi bitene kadar kullanılmalı sonuçta milli servet dolarlarla alıyoruz

• Beğen
Tepkiler: Neagf, frk uzn, AHMED... ve 1 kişi daha
Caglaris

Caglaris

Üye
Haline şükret , bence ace var beni deli ediyor :banghead:

• Beğen
Tepkiler: Samet.25
boyabatlı

boyabatlı

Üye
Root at

bilal72

bilal72

Üye
ben s3 mini kullanıyorum gayet memnunum. bu tel üzerine anca s4 isterim :)

• Beğen

Samet.25

neyinden memnum kalmadin onu solesen yardimci oluruz ayrica samsung wawe den s3 miniye gecince nasi pisman oluyon s3 s4 gibi cihazlar kullanip s3 miniye gecsen pismanligini anlarim

ozakin70

ozakin70

Üye
Senin ilacın belli cyanogenmod ;D

katil_197

katil_197

Üye
Sat lumia 520 var s3 miniden hızlı hem :D

enterneoll

enterneoll

Üye
lumia 520 alırsan kesin pişman olursun çünki s3 minin çalıştırdığı oyunları çalıştıramıyor

Niko Rapper

Niko Rapper

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 520 de düsündüm ama vatan bilgisayardaki adam alma dedi)) Cynagenmod ne ki.?

fk555897

fk555897

Üye
Lumia 520 de düsündüm ama vatan bilgisayardaki adam alma dedi)) Cynagenmod ne ki.?

Cynagenmod bir ROM'dur. ROM'da telefonun işletim sisteminin bir nevi kişiselleştirilmiş halidir. Ayrıca Vatan Bilgisayar'dakiler bazı konularda çok bilgisizler. Keşke almadan önce sorsaydın ama aldığın telefon baya güzel bir telefon. O yüzden telefonuna ısınmaya çalış.

• Beğen
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
yarı fiyatını verip nasıl kıyaslayabilirsin ki ? Mini demek özellikleri donanımı kısıtlanmış demek kasa aynısının küçültülmüşü oluyor o kadar.

Samet.25

beyler adam s3 miniyi begenmediyse 520 yi hic begenmez. S3 minide o kadar kotu bi telefon degil isteyip acamadigim oyun yok arkadas ne istedigini bilmiyor bence niye memnun kalmadi anlamadim yuksek donanimli cihazdan sonra s3 mini alsa tamam dicem de anlamsiz bi olay

Niko Rapper

Niko Rapper

Üye
    Konu Sahibi
Haklisin benimki psikolojik :(

Niko Rapper

Niko Rapper

Üye
    Konu Sahibi
peki root ne demek? Bildigim kadariyla telefonu garanti kapsamindan cikartiyor

Samet.25

peki root ne demek? Bildigim kadariyla telefonu garanti kapsamindan cikartiyor

root telefonun sistem dosyalarina erismene olanak saglar. bazi programlar root izni ister bu programlarla bircok isi yapabilirsin telefondaki sistemle gelen gereksiz uygulamalari silebilirsin yukledigin uygulamalari sistem uygulamasi yapabilirsin daha sayamadigim bir suru sey