Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

Invoke

Invoke

Üye

S3 muydu s4 muydu hangisi hatırlayamıyorum o da antutuda hile yapıyor diye bi haber okumuştum.

S4 gpu overclock yapmış. Kendisi de kabul etti ve bunun yanlış olmadığını söyledi.

_YldZEneS_

_YldZEneS_

Üye
Invoke

Invoke

Üye
NoteIII 4.3 kullandığından bence düşük alıyor, Snap800le S4 civarı puan alması imkansız. Demek ki 4.3 ile antutu uyumlu değil. Puanlar çok oynamaz, sonuçta donanım aynı tabi başka faktörlerde var ama çok az oynar. Z1 G2 ya da Note III arasında... Puana değil de telefonun özelliklerine bakıp hangisi bize uygunsa onu tercih etmeliyiz, zaten hepsi üst düzey telefonlar performans açısından sorun yaşatmazlar.

- - - Eklendi - - -

Evet bu mesajı neden bu konuya yazdım acaba :hmmm

• Beğen
Tepkiler: .caner.
Uhops

Uhops

Üye
Bu aralar z1 ve g2 yi çok duyuyorum özellikleri ne bunların?

achambo

achambo

Üye
saç dizim acayip ağrıyo :(

Uhops

Uhops

Üye
NoteIII 4.3 kullandığından bence düşük alıyor, Snap800le S4 civarı puan alması imkansız. Demek ki 4.3 ile antutu uyumlu değil. Puanlar çok oynamaz, sonuçta donanım aynı tabi başka faktörlerde var ama çok az oynar. Z1 G2 ya da Note III arasında... Puana değil de telefonun özelliklerine bakıp hangisi bize uygunsa onu tercih etmeliyiz, zaten hepsi üst düzey telefonlar performans açısından sorun yaşatmazlar.

- - - Eklendi - - -

Evet bu mesajı neden bu konuya yazdım acaba :hmmm

:kop:

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye

:hmmm. Ben arena ile 4'ü oynamıştım galiba. 2 sinide beğenmedim.

- - - Eklendi - - -

turbo boost gibi bişeydir heralde. O/c olsa sürekli yüksek gözükürdü.

quke arane kantır gibi ekip oyunu qukayi ilk oyanadıgımda canavarlar filen çıkıyordu
bölüm atlıadıkca dahada zorlaşıyordu

Uhops

Uhops

Üye
Z1 ile z ultra aynımı?

Bide özellşleri neler?

Üst Alt