General mobile discovery mi s4 mini mi?

Sponsorlu Bağlantılar

KcygtYsn

KcygtYsn

Üye
[h=3]gmd :)[/h]

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
S4 mini

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
gmd dıyenın aklından suphe ederım arada fıyat farkı var eyvallah ama ramın ne kadar onemlı oldugunu anlatmaya gerek yok ve andreno 305 te cok ıyıdır ve arkasında samsung var android 5.0 ırı gorecektır bu farka o fıyat farkına deger

thebancally

Üye
adreno 305 ile sgx 544 aynı performans sayılır.Genel olarak cok fazla bir performans farkı yok donanım açısından iki cihaz arasında.S4 mininin ram avantajı var. Birde s4 mini nin çözünürlügü düşük oldugu için oyunlarda daha iyi performans sergiler heralde.Şunu da ekleyim discovery antutudan 13bin küsur puan alırken s4 mini de 14 bin küsur larda alıyor.Ben de o fiyattan s4 mini alanın aklından şüphe ederim.Nexus 4 ve xperia sp varken de s4 mini alınmaz.

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
adreno 305 ile sgx 544 aynı performans sayılır.Genel olarak cok fazla bir performans farkı yok donanım açısından iki cihaz arasında.S4 mininin ram avantajı var. Birde s4 mini nin çözünürlügü düşük oldugu için oyunlarda daha iyi performans sergiler heralde.Şunu da ekleyim discovery antutudan 13bin küsur puan alırken s4 mini de 14 bin küsur larda alıyor.Ben de o fiyattan s4 mini alanın aklından şüphe ederim.Nexus 4 ve xperia sp varken de s4 mini alınmaz.

Tabı s4 mını yerıne nexus 4 ama s4mını ıle gmd derse s4 mını

fk555897

fk555897

Üye
Nexus 4 alabiliyorsan Nexus 4 ama alamazsan S4 mini.

LimePie

LimePie

Üye
nexus 4 alabiliyorsan kaçırma hemen al

Ccihat67

Ccihat67

Üye
Discovery kullanıcısıyım ve memnunum ama bende bütçen varsa S4 mini diyorum discoveryim de batarya 1 güne yetiyo :)

MaxipmaN

Üye
s4mini alabiliyosan direkt note2al herşeyi açar

Takipçi Satın Al

Üst Alt