General mobile discovery mi s4 mini mi?

Sponsorlu Bağlantılar

HAM ZA

HAM ZA

Üye
    Konu Sahibi
General mobile discovery mi s4 mini mi?
saçma bi karşılaştırma gibi gelebilir ama bu konuyu zorunluluktan açtım hangisinin batarya performansı daha iyidir? ben bi telefona 1000 :tl: üstü para vermek istemiyorum ama pişman da olmak istemiyorum

By_Casparov

By_Casparov

Üye
GM diyorm

• Beğen
Tepkiler: HAM ZA
Penci Hoca

Penci Hoca

Üye
S4 mini iyidir bence ama o kadar para yoksa diğeri idare eder

• Beğen
Invoke

Invoke

Üye
Hacı nasıl karşılaştıralım fiyatları yakın bile değil. F/P sorarsan GMD derim ben. Kullananlar memnun.

• Beğen
DalvikCache

DalvikCache

Üye
850 lira ya xperia l alabilirsiniz

• Beğen

age101

Üye
kullanım amacını söylemen gerek o karşılaştırmayı yapabilmek için

• Beğen

thebancally

Üye
Pek fark yok diyecem, yine taslayacaklar beni(performans anlamında,bataryayı bilmem). Büyük ekranda bir tercih sebebi olabilir discovery için ve en önemlisi fiyat.
Discovery nin batarya performansını şöyle açıklayayım, 4.5 saat civarı oyun oynatabilecek bir bataryaya sahip.Normal kullanımda 1 günü çıkarır.

• Beğen
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
batarya da s4 mini baya önde.

• Beğen
Buğra

Buğra

Admin
Para vermek istemiyorsan gmd al

Dolarin 2.30 u gormesinden dolayi cihazlarinda fiyati artti bizim discoveryde nasiplendi

649tl oldu ama pembe renk dahil hepsi artik stoklarda var

• Beğen
muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye

Dolarin 2.30 u gormesinden dolayi cihazlarinda fiyati artti bizim discoveryde nasiplendi

Duşmez mi geri

• Beğen
ANIL

ANIL

Admin
İki telefonda beklentilerini karşılar. Destek konusu önemli ise S4 mini almanı tavsiye ederim.

• Beğen
HAM ZA

HAM ZA

Üye
    Konu Sahibi

ben electro world de 599 a gördüm.

bakın önemli olan benim için batarya gerisi teferruat. yorumlara bakılırsa s4 miniye 1200 tl para vermeyeceğim galiba

Invoke

Invoke

Üye
ben electro world de 599 a gördüm.

bakın önemli olan benim için batarya gerisi teferruat. yorumlara bakılırsa s4 miniye 1200 tl para vermeyeceğim galiba

Hacı hepsi ortalama 1gün gider, batarya çok önemli ise elinde c6-01 ile devam et :D

- - - Eklendi - - -

Ha bir de ona 1200 vermektense lg optimus g almak daha mantıklı 1400e filan bulursun :D 200 daha eklemiş oldum ama 1200 s4 mini verene kadar değer yani, uzun lafın kısası 599gmd görmüşsen yapıştır bence :D

• Beğen
fingerback5

fingerback5

Üye
Nexus 4 !!!!!!

• Beğen
GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Cebin doluysa S4 Mini'ye yönel.

• Beğen
HAM ZA

HAM ZA

Üye
    Konu Sahibi
eminmisin batarya konusunda iyimidir?

- - - Eklendi - - -

Hacı hepsi ortalama 1gün gider, batarya çok önemli ise elinde c6-01 ile devam et :D

- - - Eklendi - - -

Ha bir de ona 1200 vermektense lg optimus g almak daha mantıklı 1400e filan bulursun :D 200 daha eklemiş oldum ama 1200 s4 mini verene kadar değer yani, uzun lafın kısası 599gmd görmüşsen yapıştır bence :D

optimus g yi bilmem mi ha nexus 4 ha optimus g aralarında tek fark kamera :D e bende telefonla uzaya çıkmayacağıma göre :D hacı tamam iyi diyosun hoş diyosun da bu telefonlar 800 900 tl seviyesini ne zaman görür onu de hele bi :)

fk555897

fk555897

Üye
S4 Mini alacak bütçen varsa Nexus 4 al. Daha iyi performans alırsın.

Symbianize

Symbianize

Üye
S4Miniyle uğraşma bence GMD al hem paran cebinde kalır aradada aman aman bi fark yok

codblackops2

codblackops2

Üye
s4 mini alcak kadar paran varsa 1350ye note2 de düşünebilirsin.bu telefonlar içinde bataryası en iyi olan telefon o

Takipçi Satın Al

Üst Alt