Birbirimizi Öldürüyoruz! Bir üsttekini öldür!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Murat Alper

Murat Alper

Moderator
Dar ağacında sallandırarak öldürürüm seni :ehe

BrainHacker

BrainHacker

Üye
Bunu sen iatedin :) içinde fare olan demir bir kabi karnina bağlarım. Ellerni tavana bağlarım ayaklarını yere :) sonra o kabı ateş ile ısıtırım. O farelerde kacacak yer bulamadiklarindan karnini kemirmeye baslar. Ve boylece arkadan çıkarlar. (ÇınızaR İİşkencesi) :ehe

• Beğen
Tepkiler: dogukan-
dogukan-

dogukan-

Üye
Bunu sen iatedin :) içinde fare olan demir bir kabi karnina bağlarım. Ellerni tavana bağlarım ayaklarını yere :) sonra o kabı ateş ile ısıtırım. O farelerde kacacak yer bulamadiklarindan karnini kemirmeye baslar. Ve boylece arkadan çıkarlar. (ÇınızaR İİşkencesi) :ehe

Nfs de gördüm diye hatırlıyorum

dogukan-

dogukan-

Üye
Bi bölümünde hatırlıyorum

dogukan-

dogukan-

Üye
Ben filmini diyorum oyun deil

BrainHacker

BrainHacker

Üye
  • Beğen
Tepkiler: dogukan-
dogukan-

dogukan-

Üye
:D giyeceğin kıyafetlerin altına c4 koyarım giymeye eline aldığında patlatırım (ne saçma la)

BrainHacker

BrainHacker

Üye
Bu sacmalik yüzünden seni dar ağacına asarim. Ama ayaarindan. Beynine iyice kan gitmesini beklerim. Sonra markapla ayak kemiklerini deldim :) butun kan beynine tittiginden kan kaybi yasamiyorsun. Sonra keles ile bacaklarindan asagi yavas yavas tararim. En son beynine bir tane. (Ulan bu nasil bi iskence yav düşüncelerimden iğrendim ) :ehe

halil_2550

halil_2550

Üye
bi üsttekini öldürdüğün için seni öldürüyorum ulen xd

PixelWolf

Üye
Bi söz vardı hani
Ta ta ta öldün çıq

Murat Alper

Murat Alper

Moderator
ellerini ayaklarını bağlardım önce elektrik verirdim sonra da el bombasını pimini çekip ağzına dayayıp öle öldürürdüm ve mekandan kaçardım ben :ehe

BelaMonte

BelaMonte

Üye
mezarından çıkan ve karşısında muratalperr55 i gören Bruce Lee, saniyede 10 yumruk atarak muratın kafasını parçaladı. Ve yoluna devam etti

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
hiç delil bırakmadan sol elinin işeret ve baş parmagının arasına içine hava çektigim enjektörü damarına batırıp
havayı bastım kan dolaşımı ile hava kalbine ulaşında kalp sekteleme başladı
otopsi raporunda ölüm nedeni kalp krizi olarak kayıtlara düşüldü :fkr:

BelaMonte

BelaMonte

Üye
işsizce dolaşan haydravision, en son "devlet bana bakmıy, hülooooğğ" diyerek köprüden atladı, cesedi Marmaray da bulundu.

• Beğen
Tepkiler: ___kaptan___
Bahaxi

Bahaxi

Üye
direk kafa atardim sonuc pert :ehe

___kaptan___

___kaptan___

Üye
elimi kana bulayamam valla :d: ama tren raylarına bağlardım kendisini galiba :D

0MG90

0MG90

Üye
çok iyi niyetliliğinden dolayı ___kaptan__ ı aaaaa orda kuş var diye bayıltıp arabaya atardım sonra ıssız bir yere götürür oraya bağlar aç aç ölmesini beklerdim

• Beğen
Tepkiler: ___kaptan___
___kaptan___

___kaptan___

Üye
çok iyi niyetliliğinden dolayı ___kaptan__ ı aaaaa orda kuş var diye bayıltıp arabaya atardım sonra ıssız bir yere götürür oraya bağlar aç aç ölmesini beklerdim

:aha: açlık mı bana göre değil yaaa :züü: