Arkadaşlar oyun önerebilecek varmi !!!

Sponsorlu Bağlantılar

delimatkap

delimatkap

Üye
    Konu Sahibi

Fraps var(ben denemiştim en fazla 30 saniyelik video çekmiştim sorun bendede olabilir ama)
Bide bandicam var bu aralar bir çok gameplay videosu onunla çekiliyor(üstte reklamı çıkıyor bandicam.com diye ordan biliyorum.) Ve bide camstudio var.

hepsini denedim bende cs 1.6 carbon var bi arkadaş skin eklemeyi bilmiyomuş göstermek için başladım oyun içi video kaydetme programı aramaya ama o dediklerin oyunu açıyorum 1-2 dk oynamış gibi yapıp çıkıyom sonra videoyu durduruyorum ve kaydediyorum videoyu açıyorum oyuna girince oyun ekrana geliyor ama ilk açıldığı bölüm varya hani new game find sever bölümde kalıyor göstermiyor başka program varmı bildiğin

- - - Eklendi - - -

Fraps var(ben denemiştim en fazla 30 saniyelik video çekmiştim sorun bendede olabilir ama)
Bide bandicam var bu aralar bir çok gameplay videosu onunla çekiliyor(üstte reklamı çıkıyor bandicam.com diye ordan biliyorum.) Ve bide camstudio var.

fraps ile video kayıtını nasıl başlatabilirim

Uhops

Uhops

Üye
Fraps'ta movies diye bi bölüm var. O bölümden ayarlıyacaksın başlatma tuşunu.

Samet.25

L.A Noire

Uhops

Uhops

Üye
f9 ve f12 var f9 başlartma sanıyorum ama onuda biliyorum f9 a basınca başlıyor 2-3 saniye kaydediyor acaba demo oluduğu içinmi yoksa korsan olduğu içinmi

- - - Eklendi - - -

:tşk:

Bilmem. Camstudio dene. :oke:

Emre ŞENDURAN

Emre ŞENDURAN

Üye
Just Cause 2 :)

Üst Alt