Arkadaşlar oyun önerebilecek varmi !!!

Sponsorlu Bağlantılar

delimatkap

delimatkap

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar oyun önerebilecek varmi !!!
Arkadaşlar geçtiğimiz gün aliens colonial marines diye bir oyunu bitirdim çok sevdim oyunu aliens tarzi oyunlari önerebilirmisiniz

vegatablo

vegatablo

Üye
tomb raider 2013

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
önce sistemini yaz ona göre önerelim

vegatablo

vegatablo

Üye
far cry 3 crysis 3 battefield 3

delimatkap

delimatkap

Üye
    Konu Sahibi
far cry 3 crysis 3 battefield 3

bu oyunlar çok sıkıyor adamı dediğim gibi internetten ' aliens colonial marines ' oyununa bak öyle oyunlar dahada zevkli oluyor ama ginede teşekkürler

Adilx05

Adilx05

Üye
Ya Onu Bilmemde Kardeşim Satın Almıştı Bi Oyun Çok Eğlenciydi Adı Deadpool'dü Sanırım Onu Almanı Tavsiye Ederim Hem Eğlenceli Hemde Aksiyonlu Bi Oyun :oke:

delimatkap

delimatkap

Üye
    Konu Sahibi
Ya Onu Bilmemde Kardeşim Satın Almıştı Bi Oyun Çok Eğlenciydi Adı Deadpool'dü Sanırım Onu Almanı Tavsiye Ederim Hem Eğlenceli Hemde Aksiyonlu Bi Oyun :oke:

evet bende oyun sitelerinde dolaşırken görmüştüm ama ilgimi çekmedi yinde teşekkür ederim önerin için :d

serdican yuce

Üye
assassin's creed 3, max payne 3,crysis 3,sleeping dogs

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
Fear 3 (f3ar) :)

delimatkap

delimatkap

Üye
    Konu Sahibi
assassin's creed 3, max payne 3,crysis 3,sleeping dogs

assassin's creed 3=ben pek beğenmedim

sleeping dogs=bitirdim

max payne 3 = benim pc sistemim kasar bide indirmesi 3-4 günü bulur

ama önerilerin için teşekkür ediyorum :oke:

- - - Eklendi - - -

çok güzel bi oyun baya bi ilerledimo oyunda taki bi görev gelene kadar görevi bir türlü geçemedim onun
için oyunu bıraktım ama pc de hala yüklü :D

serdican yuce

Üye
bişey değil

Emre ŞENDURAN

Emre ŞENDURAN

Üye
dead space 3

bybrock

bybrock

Üye
Hitman Absolution

Uhops

Uhops

Üye
Dediğin oyunla alakası yok ama sende benim gibi biçok oyundan sıkılan biri gibisin. Sana tavsiyem prototype2 ve crysis2.

delimatkap

delimatkap

Üye
    Konu Sahibi
Dediğin oyunla alakası yok ama sende benim gibi biçok oyundan sıkılan biri gibisin. Sana tavsiyem prototype2 ve crysis2.

prototype 2 de güzel crysis 2 indirdim oynadım pek sevmedim oyunu ama şimdi lost planet 3 oynuyorum fena sarıyor önerin için teşekkürler prototype 2 zaten indirmeyi düşünüyorum bide oyun içinde video çekme programı biliyormusun

Uhops

Uhops

Üye
prototype 2 de güzel crysis 2 indirdim oynadım pek sevmedim oyunu ama şimdi lost planet 3 oynuyorum fena sarıyor önerin için teşekkürler prototype 2 zaten indirmeyi düşünüyorum bide oyun içinde video çekme programı biliyormusun

Fraps var(ben denemiştim en fazla 30 saniyelik video çekmiştim sorun bendede olabilir ama)
Bide bandicam var bu aralar bir çok gameplay videosu onunla çekiliyor(üstte reklamı çıkıyor bandicam.com diye ordan biliyorum.) Ve bide camstudio var.

Takipçi Satın Al

Üst Alt