Subway Surfers Sohbet

Sponsorlu Bağlantılar

Anil-D

Anil-D

Üye
denicem ama pek güzel olmaz kesin

Metin MF

Metin MF

Üye
madrid'de santiago bernabeu'nun üzerinden atlayabilecek miyiz :hmmm

KocyigitYasin

KocyigitYasin

Üye
    Konu Sahibi
ben türkce yapmıcam istambul grafıklerı yapabılırmıyımki

Bak işte bu benim alanım bu neredeyse imkansız 1.Yazılım bilgin olması gerekiyo hemde öyle azbuz bişey değil bildiğin oyun yazabilmelisin bunun için çok iyi matematik bilgisi gerekir, 2.Grafik bilgin olması gerekiyo bunun içinde Autocad de çok iyi 3d çizim yapman lazım bu bu pc deki mafia oyununa benzemiyo oyun klasörüne git resimleri paintte düzenle sonra Marilyn Monroe yerine kendi fotonu koy :)

- - - Eklendi - - -

denicem ama pek güzel olmaz kesin

Denemekten zarar çıkmaz beni durumdan haberdar et :)

- - - Eklendi - - -

madrid'de santiago bernabeu'nun üzerinden atlayabilecek miyiz :hmmm

Boğa güreşi arenası Las Ventas'ın içinden geçersek fena olur şu bekçinin iti sıktı boğa koşsun peşimizden :D

Anil-D

Anil-D

Üye
tamam abi ama 2 saaten fazla zaman harcayamam çünkü üniversıteye hazırlanıyorum

- - - Eklendi - - -

ben bekciyi mobilete bındırmek ıstıyorum ama ben uzman degilim az biliyorum abi sen niye yapmıyosun

KocyigitYasin

KocyigitYasin

Üye
    Konu Sahibi

Başarılar kardeşim eğer grafikle alakalı yardıma ihtiyacın olursa biraz yardım edebilirim :)

KocyigitYasin

KocyigitYasin

Üye
    Konu Sahibi

- - - Eklendi - - -

ben bekciyi mobilete bındırmek ıstıyorum ama ben uzman degilim az biliyorum abi sen niye yapmıyosun

Bende çok yoğunum uluslararası ilişkiler okuyup bi yandan da iş için alacağım sertifikaya zaman ayırıyorum çok fazla zamanım kalmıyo...

Anil-D

Anil-D

Üye
tamam abi olursa olucak olmassa napalım

Anil-D

Anil-D

Üye
bende bıktım aldım abi napalım

KocyigitYasin

KocyigitYasin

Üye
    Konu Sahibi
bende bıktım aldım abi napalım

Benim hala telefonum c6-01 tablet sağolsun işte idare ediyo bikaç sıkıntım var halledeyim 2gb ramli iyi bi telefon alırsam o zaman çok daha aktif olabilirim subway e de bişeyler düşünürüz o zaman :)

Anil-D

Anil-D

Üye
tamam abi ben seni çok sevdim

KocyigitYasin

KocyigitYasin

Üye
    Konu Sahibi
tamam abi ben seni çok sevdim

Sağol kardeşim bende seni sevdim sakın derslerini aksatma herşeyden önemli bak şöyle düşün kiloo&sybo danimarka şirketi subway surfers 2 seneye yakındır var en çok oynanan ülkelerden biri Türkiye ama 9 şehir çıktı hatta ikisi abd den ama bizde yok onlara inat daha çok çalışıp kalkınmalıyız biz oyun yapıp satmalıyız appstore a google play e windows markete ama biraz gerideyiz sanırım...

• Beğen
Tepkiler: UpOneTR
Anil-D

Anil-D

Üye
bizde yapmalıyız doğru

Anil-D

Anil-D

Üye
bilmem abı çagırım bidk

Anil-D

Anil-D