Subway Surfers Sohbet

Sponsorlu Bağlantılar

KocyigitYasin

KocyigitYasin

Üye
    Konu Sahibi
Subway Surfers Sohbet
Burası Subway Surfers Oynayanların Sohbet Yeri :)

Anil-D

Anil-D

Üye
abi sizin için küçük benim için büyük rekora gidiyordum şarj bitti evdede degilim neyle cekicem videoyu sizede mahçup oluyorum

KocyigitYasin

KocyigitYasin

Üye
    Konu Sahibi
abi sizin için küçük benim için büyük rekora gidiyordum şarj bitti evdede degilim neyle cekicem videoyu sizede mahçup oluyorum

Ne mahçubiyeti istediğin zaman yapabilirsin :) Screencast Video Recorder kullanabilirsin ekran videosu için :)

Anil-D

Anil-D

Üye
abi faceme ekledim kabul edermısın

KocyigitYasin

KocyigitYasin

Üye
    Konu Sahibi
abi faceme ekledim kabul edermısın

Tamamdır :)

- - - Eklendi - - -

Demek istediğim o değildi şimdi ben o rekoru Subway Surfers'e keys gelmeden önce yaptım Nisan ayında Sydney şehrinde ve oyun bitiminde ekran alıntısı yaptım Dosya Adı: Screenshot_2013-04-08-03-42-31 Boyutlar: 480x800 haliyle kimse bana hile yaptın diyemez ondan dolayı o ekran alıntısını bidaha alamam dedim yoksa Score tablosunu biliyorum :)

UpOneTR

UpOneTR

Üye
Tamamdır :)

- - - Eklendi - - -

Demek istediğim o değildi şimdi ben o rekoru Subway Surfers'e keys gelmeden önce yaptım Nisan ayında Sydney şehrinde ve oyun bitiminde ekran alıntısı yaptım Dosya Adı: Screenshot_2013-04-08-03-42-31 Boyutlar: 480x800 haliyle kimse bana hile yaptın diyemez ondan dolayı o ekran alıntısını bidaha alamam dedim yoksa Score tablosunu biliyorum :)

hmm anladm tamam :)

KocyigitYasin

KocyigitYasin

Üye
    Konu Sahibi
Evet yeni şehir belli oldu Madrid kaynak kesin yurt dışında arkadaşımdan öğrendim bikaç güne geliyo :)

• Beğen
Tepkiler: UpOneTR
Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
:tşk:

Anil-D

Anil-D

Üye
madrid mi :agla:

theeternal

theeternal

Üye
ooooo süpermiş madridse

Anil-D

Anil-D

Üye
dur bakım videosu varmı

Anil-D

Anil-D

Üye
nette yok madrid

- - - Eklendi - - -

istambul iyi olurdu

Anil-D

Anil-D

Üye
sen diyosan doğru oyunu parcalasam degıstırebılırmıyım

Anil-D

Anil-D

Üye
oyunu androidde neyle parcalarım symbianda bılıyorumda androidde bılmıyorum

KocyigitYasin

KocyigitYasin

Üye
    Konu Sahibi
sen diyosan doğru oyunu parcalasam degıstırebılırmıyım

Dene istersen açıkçası denemedim ingilizcem iyi diye sorun olan şey Türkçe olsada güncelleme gelince görevler değişicek baştan Türkçe yapmak gerekir bu durumda...

Anil-D

Anil-D

Üye
ben türkce yapmıcam istambul grafıklerı yapabılırmıyımki

Takipçi Satın Al

Üst Alt