one x wi fi sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

jatvalca

jatvalca

Üye
    Konu Sahibi
one x wi fi sorunu
merhaba arkadaşlar
one x te ciddi şekilde wi fi sorunu başladı evde modeme nerdeyse 6-7 metre olan mesafede bağlantı zayıf gösteriyor bağlanmıyor.Modemin dibine kadar giriyorum 3 yada dört diş gösteriyor yani zayıf kalıyor sebebi nedir ne olabilir ve nasıl düzeltilebilir derğerli yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
4.2.2 sense 5 güncellemesi yapmadım onuda ciddi şekilde şarj sorunu olduğundan bahsediliyor son çare artık onu yapacağız

perfect59

perfect59

Üye
Stok rom kullanıyorsaniz htc nin çıkartacağı yamayi beklemekten başka çareniz yok.

• Beğen
Tepkiler: jatvalca
jatvalca

jatvalca

Üye
    Konu Sahibi
vallahi birader hiç anlamam stoktan Roomdan yalnızca telefon ilk aldığım günkü gibi her hangi bir şey yükleyip hackleme yapmadım desire x te böyle sorunlarım yoktu ya

selcuk451

Üye
merhaba arkadaşlar
one x te ciddi şekilde wi fi sorunu başladı evde modeme nerdeyse 6-7 metre olan mesafede bağlantı zayıf gösteriyor bağlanmıyor.Modemin dibine kadar giriyorum 3 yada dört diş gösteriyor yani zayıf kalıyor sebebi nedir ne olabilir ve nasıl düzeltilebilir derğerli yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
4.2.2 sense 5 güncellemesi yapmadım onuda ciddi şekilde şarj sorunu olduğundan bahsediliyor son çare artık onu yapacağız
telefonun Arka iç kisminda sağ üste anten kismindaki temasızlik dolayı genel bir sorun ben kapağı açtım lehim yaptım suan çok iyi tabii youtube de var videolar

jatvalca

jatvalca

Üye
    Konu Sahibi
telefonun Arka iç kisminda sağ üste anten kismindaki temasızlik dolayı genel bir sorun ben kapağı açtım lehim yaptım suan çok iyi tabii youtube de var videolar

bugün itibariyle bir kaç servise gittim 50 lira 60 lira fiyat söyleyip 2 gün sonrayada gün veriyolar.tüm cesaretimi toplayıp videodaki gibi yaptım sorun çözüldü ama bu hatayı htc ye yakılştıramadım doğrusu

epts

epts

Üye
Ya arkadaşlar nasıl açıyorsunuz cihazı. Elimde kalır diye yapmıyorum ben ,siz batarya da degistirirsiniz herhalde

jatvalca

jatvalca

Üye
    Konu Sahibi
Ya arkadaşlar nasıl açıyorsunuz cihazı. Elimde kalır diye yapmıyorum ben ,siz batarya da degistirirsiniz herhalde

vallaha arkadaşım bende bayabir korkmuş tırsmıştım ama korkmaya hiç gerek yok youtube de baştan sona kadar adım adım anlatılıyor biraz dikkatli olursan hiç bir sorun ile karşılaşmayacağına eminim

azer_00792

azer_00792

Üye
vallaha arkadaşım bende bayabir korkmuş tırsmıştım ama korkmaya hiç gerek yok youtube de baştan sona kadar adım adım anlatılıyor biraz dikkatli olursan hiç bir sorun ile karşılaşmayacağına eminim

kardewim link atabilirmisin ? wimdiden tewekkur ederim