Belle Ev Ekranlarınız

Sponsorlu Bağlantılar

burakkk97

Üye
3000 mi vay be :)

gardi

gardi

Üye
sağol kardeş

mustafanokia

Üye
Wolfteam deki ismimi yazdım :D' Ev ekranı yaptım hehe :)

- - - Eklendi - - -

Wolfteam deki ismimi yazdım :D' Ev ekranı yaptım hehe :)

Bu arada wolfteam ws atılır .!!

asigsasi

asigsasi

Üye

• Beğen
Tepkiler: yaren_dede
yaren_dede

yaren_dede

Üye

evet dostum kaçmaz :D sizde de varmı böyle bi konu :ehe

Yok heralde yani markette widget cok az herseye ust panelden ulasabildigin için gerek duymamislar heralde. Facebook bile bi tane var onuda adamlar android4 uzerine guncelliyorlarki millet model yukseltsin marketteki yorumlari gorsen bilmediğim bir suru kufur ogrendim :ehe

• Beğen
Tepkiler: asigsasi
yaren_dede

yaren_dede

Üye
Adamlar acayip widgetler yapiyor mesela saat widgeti yukliyorsun ekrana eklerken onune 30 cesit widget cikartiyor kendin istedigin gibi parcalarini boyunu ebatini secip ekliyorsun

asigsasi

asigsasi

Üye

Yok heralde yani markette widget cok az herseye ust panelden ulasabildigin için gerek duymamislar heralde. Facebook bile bi tane var onuda adamlar android4 uzerine guncelliyorlarki millet model yukseltsin marketteki yorumlari gorsen bilmediğim bir suru kufur ogrendim :ehe

android sağlığa zararlıdır dostum birde beni çağırıyorsun:ehe aman diyeyim aman :)

• Beğen
yaren_dede

yaren_dede

Üye

android sağlığa zararlıdır dostum birde beni çağırıyorsun:ehe aman diyeyim aman :)

Sen yanlis anladin herhalde yorumu bu paylastiklarini adamlar bir widget icine sokuyor zaten payladtigin widgetlerin yuzde 95i android widgeti ve birtek facebook yetiyorda artiyor bile :)

• Beğen
asigsasi

asigsasi

Üye

Sen yanlis anladin herhalde yorumu bu paylastiklarini adamlar bir widget icine sokuyor zaten payladtigin widgetlerin yuzde 95i android widgeti ve birtek facebook yetiyorda artiyor bile :)

yok yanlış anlamadım geyik çeviriyom yin mi :ehe

• Beğen
asigsasi

asigsasi

Üye

• Beğen
Tepkiler: AHMED... ve Nextman
AHMED...

AHMED...

Üye
androidde söyle widgetler bulamadim :) özlellikle mobil veri izleyiciye hasret kaldim :D

• Beğen
asigsasi

asigsasi

Üye
  • Beğen
Tepkiler: AHMED...
bulentcan91

bulentcan91

Üye
Sevgili Belleciler,
Bir Ev Ekanı bende paylaşayım bakalım beya :bye2: