Tavsiye Htc One And Galaxy S4

Sponsorlu Bağlantılar

ahmetsuha525000

Üye
    Konu Sahibi
Yaptım ama menü donuyor. Sistem durduk yere 1.20GB ram kullanıyor. Takılmalar donmalar oluyor. Smart Pause falan tam çalışmıyor. Ses berbat

ANIL

ANIL

Admin
Yaptım ama menü donuyor. Sistem durduk yere 1.20GB ram kullanıyor. Takılmalar donmalar oluyor. Smart Pause falan tam çalışmıyor. Ses berbat

Durduk yere kullanmıyor işte. Arkada bir çok uygulama çalışıyor. Kullanmadıklarınızı devre dışı bırakmalısınız. Geliştirici ayarlarından animasyonları kapatırsanız herhangi bir sorun kalmıyor. Bende tüm sensörler sorunsuz çalışıyor. Ses berbat mı? Bence hiç öyle değil One kadar yüksek olmasa bile kaliteli bir ses sunuyor ve kulaklık performansı One'a göre daha iyi.

• Beğen
Tepkiler: .caner.
boyabatlı

boyabatlı

Üye
Arkadaşlar bildiğim kadarı ile 4.3 güncelleme si gelecekti belki sorunlar düzelir yoksa niye bu kadar 4.3 erkenden versinler

ahmetsuha525000

Üye
    Konu Sahibi
Geliştirici ayarlarını açmak garantiden çıkarmaz mı. Bide devre dışı olunca tamamen kapanıyor mu.

ANIL

ANIL

Admin
Geliştirici ayarlarını açmak garantiden çıkarmaz mı. Bide devre dışı olunca tamamen kapanıyor mu.

Hayır çıkarmaz. Zaten wipe yaptığınız zaman telefon ilk günkü haline geliyor ve güncellemelerden sonra wipe yapmanız daha iyi olur. Evet silinmiyor ama kapanmış oluyor istedğiniz zaman tekrar aktif edebiliyorsunuz. Zaten sistem çalışması gerekli olanları devre dışı bırakmanıza imkan vermiyor.

Emre3537

Üye
Şimdi Kardeş Htc Hem metal gövde hemde temiz bi sistemi var gece çekimlerinde pro bi kamera git al derim

ahmetsuha525000

Üye
    Konu Sahibi
Ya tek hafıza sorun. Ben 64GB hafıza kartı alacam S4de o bile dolacak dosyaya ulaştı. Atacağım dosyalar PCde hazır. 78GB dosya var. S4 bile almıyor yani. HTC One nın aynı özelliklerinde ama hafıza kartı girişli ve Çift hoparlör lü bir telefon üretir mi HTC. Veya S4 ve One düzeyinde olan başka rakip cihaz varmı (Zyi es geçin)

ANIL

ANIL

Admin
Yeni iPhone için 128 gb seçeneği olacak şeklinde haberler vardı fakat ülkemize gelmesi düşük bi ihtimal.

ahmetsuha525000

Üye
    Konu Sahibi
iPhone almam. Kaliteli fakat Steve den sonra iyice bozdu ve firma Android ile yarışmaz hale geldi. Zaten iPhone zengin işi ve arkadaşlarının da iPhone kullanması lazım. Bide bende hastalık var herşeyin orjinali kullanmak isterim. O iTunes den sürekli film ve müzik indiririm hem hafıza dolar hemde Ay sonu iflası çeker babam

- - - Eklendi - - -

Bide bu devre dışı bırakma dediniz. Arkaplanda çalışmıyor o zaman demi. Zaten Menüdede çıkmıyor uygulama

ANIL

ANIL

Admin
Bide bu devre dışı bırakma dediniz. Arkaplanda çalışmıyor o zaman demi. Zaten Menüdede çıkmıyor uygulama

Evet devre dışı bıraktıktan sonra menüde gözükmez. Durdur/Devre dışı bırak komutunu uygulayın sorun olmaz :oke:

ahmetsuha525000

Üye
    Konu Sahibi
Tamam. Telefon zaten 1.5 ay oldu. Biraz bekleyelim belki HTC yeni bir telefon çıkartır. Piyasa cok hızlı gelişiyor. Belki XPERİA Z1 Honami alırım :)

ANIL

ANIL

Admin
Tamam. Telefon zaten 1.5 ay oldu. Biraz bekleyelim belki HTC yeni bir telefon çıkartır. Piyasa cok hızlı gelişiyor. Belki XPERİA Z1 Honami alırım :)

Evet beklemen iyi olur. HTC One Max modelini duyurucak Note 3'e rakip olarak.

ahmetsuha525000

Üye
    Konu Sahibi
Telefon rahatladı. Herşeyi devre dışı bıraktım. Ama Tüm uygulamalarda benim kurmadığım oyunlar var ve görülmüyor. Match 3 Com2UsPoker gibi. Bunlar ney anlamadım?

ANIL

ANIL

Admin
Telefon rahatladı. Herşeyi devre dışı bıraktım. Ama Tüm uygulamalarda benim kurmadığım oyunlar var ve görülmüyor. Match 3 Com2UsPoker gibi. Bunlar ney anlamadım?

Onları ben devre dışı bıraktım bir sorun olmadı.

ahmetsuha525000

Üye
    Konu Sahibi
Yani benden kaynaklı değil demi. Tüm S4lerde yüklü
Bu arada Z1 tanıtıldı. Güzel telefon. Eğer takas olursa S4le alabilirim.

Kerim.

Kerim.

Üye
ikisinide almam sahsen

Anil-D

Anil-D

Üye
s4 e sony kulaklıgını tak bakiyim ses farkını gör

Üst Alt