N9 Meego Turkiye Teması sorunu! Lütfen Yardım :(

Sponsorlu Bağlantılar

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
    Konu Sahibi
N9 Meego Turkiye Teması sorunu! Lütfen Yardım :(
http://www.maxicep.com/meego-wallpaper-tema/nokia-n9-meego-turkiye-temasi-715475.html

Dün bu temayı kurdum. Tema mükemmel ve çok beğendım emeğinize sağlık. Yalnız uygulama ikonlarını desteklemediginden orjinale geri döndüm...

Bugün nedense tekrar kurmak istedim ve daha önce temayi kurmak için rardan çıkardıgım blue klasörünü silmediğim için, temayı tekrar kurmak istedigimde "blue" klasörünü rardan çıkarmış olduğumu varsayarak sadece terminale gırıp kodu girdim. Enter'e bastığımda da terminal bir çok dosya için bulunamadı hatası verdi ve tel kapanıp açıldı. Daha doğrusu açıldı ama nokia yazısı çiktıktan sonra ekranda rubik küpüne benzer bi animasyon sürekli yanıp sönüyor...

Arkadaşlar telefonuma arama geliyo ve cevaplayıp konuşabiliyorum küpler dönerken. Bilgisayara bağladığımda da mydocs klasörüme erişebiliyorum. Hatta usb taktıgmda ekranda depolama, sdk modu vs soruyo. Ne yapmam lazım? Telefonumu tekrar eski haline nasıl döndürebilirim?

Biraz uzun anlattım k.bakmayın ama acil yardıma ihtiyacım var

- - - Eklendi - - -

illaki flash mı atmam gerekiyo?

pRime.

pRime.

Üye
ben sorunu tam anlayamadım resim çekip koyabilir misin?
eksik dosyalardan dolayı hata almışsın. Gözünden dosya kaçmıştır muhtemelen.

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
    Konu Sahibi
artık çekemem çünkü bastım flaşı hallettim üstadım :) konu silinebilir.

Temayı uygularken dosyalar eksik çıkmış mydocs içine. Terminalden kodu yazıncada uyarı filan verdi ama tel kapandı hemen. Ve tekrar açılması gerektiğinde ise ekranın tam ortasında 9 tane kare nokta belli bi sırayla yanıp sönüyodu. Telefon acıktı, pcye bağlayınca dosyalarma erişebiliyordum. (1cm x 1cm kadar bi alandam 9 kare noktadan oluşuyo)

ilk defa flash attım n9uma ve tek denemede hallettim işlemi. Şuan tertemiz kullaniyorum. İyi de oldu flash atmam bu arada :) tesekkür ederim yinede yardımcı olmak istediğin için.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
kusura bakmayın mesajınızı anca gördüm ama siz zaten yapılabilecek tek şeyi yapıp sorunu çözmüşsünüz :)

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
    Konu Sahibi
kusura bakmayın mesajınızı anca gördüm ama siz zaten yapılabilecek tek şeyi yapıp sorunu çözmüşsünüz :)

mesajimi gorup yardimci olmak icin konuya gelmeniz bile cok guzel bisey. bu forumu seviyorum yaa herkese tesekkurler arkadaslar

Seglopsi

Seglopsi

Üye
şöyle birşey var, bir sorun olduğunda er - geç biri konuyla alakalı fikrini söylüyor. biraz sabırlı olmak lazım. :)

Seglopsi

Seglopsi

Üye
[ENGİN];6461452' Alıntı:

Benim yokluğumu aratmayın :D

:)

benim cihaz brick oldu. uğraşıyorum halen ama açılmıyor cihaz. kısaca şöyle söyleyim N9 serüvenim şimdilik bitti gibi görünüyor. bir arkadaşımdan edindiğim nokia 6300'ı kullanıyorum. en kötüsü de çiziği yoktu cihazın daha kasasında, ekranında, sağında, solunda... o kadar özenli kullanmıştım yazık oldu.

jolla cihazı çıkana kadar nokia 6300'la idare edecem artık. elimden geldiğince de yine ara ara uğraşırım cihazla ama ne yaptıysam şimdilik olmuyor.

scorpion11

scorpion11

Üye

:)

benim cihaz brick oldu. uğraşıyorum halen ama açılmıyor cihaz. kısaca şöyle söyleyim N9 serüvenim şimdilik bitti gibi görünüyor. bir arkadaşımdan edindiğim nokia 6300'ı kullanıyorum. en kötüsü de çiziği yoktu cihazın daha kasasında, ekranında, sağında, solunda... o kadar özenli kullanmıştım yazık oldu.

jolla cihazı çıkana kadar nokia 6300'la idare edecem artık. elimden geldiğince de yine ara ara uğraşırım cihazla ama ne yaptıysam şimdilik olmuyor.

Gitti güzelim cihaz.Keşke flash işleriyle uğraşmasaydın.64gb lık model birde.Bu kadar temizini Arasan bulamazsın.:bye: Cihazın garantisi devam etmiyormuydu.Yollayın yaparlar belki.Bu arada kvk artık nokia cihazlara bakmıyor.

Seglopsi

Seglopsi

Üye
Gitti güzelim cihaz.Keşke flash işleriyle uğraşmasaydın.64gb lık model birde.Bu kadar temizini Arasan bulamazsın.:bye: Cihazın garantisi devam etmiyormuydu.Yollayın yaparlar belki.Bu arada kvk artık nokia cihazlara bakmıyor.

şuanda tatil modundayım birkaç gün uğraşamıyorum. kendim yaparsam yapıcam yapamazsam da servise vericem zaten. muhtemelen dün bi sıkıntı oldu flasher'dan rd modu ayarlarını karıştırken.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
Teknik servise ver benim selamımı söyle bişekilde açarlar cihazı nokia care varsa oraya götür Oğuz :D